Elmirka82
Fanka BB :)
Ja tez sie czasem jak odludek tutaj czuje, Bo ani przykrych doswiadczen nie mialam w ciaze zaszlam w pierwszym cyklu staram, nie mam mdlosci boli brzucha, plamien no i ciaze tez potwierdza tylko test I brak @.Dziewczyny, ledwo Was nadrobilam.
Strasznie tu smutne tematy poruszalyscie ostatnio. Nigdy nie mialam doczynienia z poronieniem i chron mnie Boze od tego. Trzymam za Was wszystkie kciuki zeby juz teraz wszystko bylo w porzadku !
Zwlaszcza za Manki i za JoannaRak ! Bedzie dobrze!
Nevka, dziewczynu juz wszystko napisaly. Kompletnie nie rozumiem podejscia Twojego meza no i zachowania tesciowej ale od tego akurat mozecie uciec. Slub w wieku 21 lat ? Nic dziwnego. Ja bralam w wieku 20 lat A Twoj maz to zawsze taki byl ze jego zdanie musi byc na wierzchu ? Jezeli tak a Ty zazwyczaj sie zgadzalas nie walczac o swoje to teraz bedzie Ci ciezko go przekonac na wyprowadzke ale uwazam ze powinnas to zrobic. Predzej sie psychicznie wykonczysz w tym domu. A po porodzie to nie sielanka tylko baby bluesy i te sprawy. Kolorowo nie ma jezeli nie masz wokolo siebie osob zyczliwych i pomocnych. A zdanie 'chyba Cie posralo' to co to w ogole ma byc ? Zenada. Jestes jego zona a nie jakims popychadlem do ktorego moze sie tak zwracac. Walcz o swoje poki jeszcze masz mozliwosci. Wez kartke papieru i oblicz wszystko dokladnie. Ile potrzebujecie na wynajem, ile musicie wczesniej wplacic, przez jaki okres musicie zacisnac pasa i tak dalej. Z dzieckiem nie bedziesz miala do tego glowy !
Dziewczyny ja sie malo udzielam obecnie, bo nawet na usg nie bylam. Tylko test i brak @ potwierdza ciaze. Po 12 tygodniu i po ujrzeniu fasoliny bede juz miala z Wami wspolne tematy
Manka na kiedy masz termin usg wyznaczony na na 24.02 wiec jeszcze ponad miesiac czekaja.