reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za Was.

Nerwy to chyba cały czas już będą nam towarzyszyć. Nas niby te 2 kreski bardzo zaskoczyły i od szoku, przeszłam przez całą paletę uczuć, przez przerażenie, wkurzenie, do radości i już z 2 godziny od pozytywnego testu zaczęłam się martwić, czy wszystko będzie dobrze. I tak już zostanie...

Justyś nie chciałam, żebyś poczuła się urażona. Niestety słowo pisane możemy bardzo rożnie odebrać, jak nie znamy dobrze osoby je piszącej.
:) Ja na listopadówkach 2013 i grudniówkach 2011 robiłam listy z następującymi danymi:
nick imię wiek miejscowość/rejon tp płeć dziecka wybrane imię dotychczasowy dorobek
wszyscy wpisywali jedynie to, co chcieli "ujawnić" :) Plusy też można takiej sytuacji znaleźć - widzimy jak na dłoni co nas łączy z tych podstawowych rzeczy :)
Kochana nie poczulam sie urazona. Ja sie doatosuje do tego co bedzie w tablece. Nie ma zadnego problemu. Nie bedziemy sie przeciez klucic o takie rzeczy, bo one sa malo istotne. Wszystko jest ok[emoji4]

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Cześć dziewczynki! [emoji8] dawno mnie tu nie było, wybaczcie ale mam duzo pracy [emoji17] jak wasze samopoczucie? Brzuszki rosną czy jeszcze nie? Buziaki dla wszystkich!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra dziewczyny to napiszcie mi wszystkie w prywatnej wiadomości nick, imie, wiek, przewidywany termin porodu :)

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

Kochane nie doszło do najgorszego więc nie możecie tracić nadziei! Kto ma wierzyć w swoje dziecko jak nie mama? Macie już serduszka, więc maluchy na pewno będą dzielnie walczyć!

u mnie niestety nie ma serduszka bo jest za wczesnie, a kwawienie dalej jest, choc chyba troche mniejsze bo leze caly czas i jeszcze takie glupie uczucie w podbrzuszu, nigdy nie mialam poronienia jak juz byl pecherzyk ale zawsze myslalam ze to jakis bol a tu w sumie tylko ta krew i ciagniecie w podbrzuchu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To musiałby być jakiś turbo krwiak >_<
A gin na usg nie potrafiła znaleźć źródła krwawienia.

Ogólnie pewnie, że nic nie jest jeszcze 100% przesadzone. W poniedziałek mam nadzieję, że się dowiemy na pewno. Najbardziej nie lubię tego zawieszenia
Ja miałam krwawienie w 8 tc, 11tc i 14 krwotok i ani razu nie znaleźli źródła. I wiesz co? Lekarka która mnie przyjmowała na ip tez olała temat kazała mi przyjść do kontroli za miesiąc. Wszystko skończyło się dobrze i u Ciebie też tak może być tylko uwierz w to że dacie sobie radę.

Ja miałam krwawienie w 8 tc, 11tc i 14 krwotok i ani razu nie znaleźli źródła. I wiesz co? Lekarka która mnie przyjmowała na ip tez olała temat kazała mi przyjść do kontroli za miesiąc. Wszystko skończyło się dobrze i u Ciebie też tak może być tylko uwierz w to że dacie sobie radę.
:* <3

reklama
Do góry