reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witam sie ze szpitala.... Wczoraj wieczorem plamienie dzis rano brunatne krwawienie... Serduszko pyka, wiec prawdopodobnie krwiak sie oproznia....
Masakra ta nasza sluzba zdrowia od 6 do 9 czekalam az ktos mnie raczy zbadac.. Szkoda ze moj Gin nie ma dzis tu dyzuru.. :(
Ojoj kochana mam nadzieje ze juz ok

CzarnaMadzia - Maja z Filipem i tak nie oglądają jakby dużo był właczony telewizor, a tak to mam pewność, że pół godziny czy tam 45 min będą siedzieć jak zaklęci. ;) Zresztą rodzice Filipa mnie prosili żeby mu dużo nie włączać, a my kupiliśmy Tv w grudniu. :p Więc jakoś się nie mogę przyzwyczaić. :) 25 lat powiadasz? :) Ja kończe tyle 26 marca. ;) Z którego miesiąca jesteś?

Zooska - Moja Majka jest z tych co lubią dłużej spać, najwcześniej wstaje o 8.00 od zawsze dlatego tak ciężko ją teraz dobudzić o 6.00 nawet nie wiesz jaki to koszmar dla nas. :)

CzarnaMadzia - Maja z Filipem i tak nie oglądają jakby dużo był właczony telewizor, a tak to mam pewność, że pół godziny czy tam 45 min będą siedzieć jak zaklęci. ;) Zresztą rodzice Filipa mnie prosili żeby mu dużo nie włączać, a my kupiliśmy Tv w grudniu. :p Więc jakoś się nie mogę przyzwyczaić. :) 25 lat powiadasz? :) Ja kończe tyle 26 marca. ;) Z którego miesiąca jesteś?
Ze stycznia :))

Dziewczynki czy któraś robiła prywatnie wszystkie badania ?? Ile zaplacilyscie ?? (chodzi mi o morfologia, mocz, cukier, gr krwi, tsh, przeciw.toksoplasmoza igG i IgM, HCV, hiv, usr)

I ja mam fazę na owoce i zieleniny..mój parowar poszedł w ruch. Dziś po długich rozmowach ustaliliśmy że jutro spacer po bankach dopytać o kredyt na dom.. po tym w lutym ustalimy datę ślubu..będzie ciekawie [emoji41]

Jakie marki wózków rozważacie? Jest dużo opini..dobrze że i dużo czasu na wybór.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Anonimowa - Nie nadrabiałam niestety od początku, przepraszam. :) Chodzisz do Technikum? :) Jak sobie radzisz w szkole teraz, nie przeszkadzają objawy.? :)
Do liceum, najgorzej jak mi sie oczy same zamykaja na lekcjach, ale dzis po lekarzu sobie pojechałam do domu, więc odpoczywam :) No i za 4 dni ferie, więc tez mam 2 tygodnie odpoczynku

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

reklama
Do góry