reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witam sie ze szpitala.... Wczoraj wieczorem plamienie dzis rano brunatne krwawienie... Serduszko pyka, wiec prawdopodobnie krwiak sie oproznia....
Masakra ta nasza sluzba zdrowia od 6 do 9 czekalam az ktos mnie raczy zbadac.. Szkoda ze moj Gin nie ma dzis tu dyzuru.. :(
Ojoj kochana mam nadzieje ze juz ok

CzarnaMadzia - Maja z Filipem i tak nie oglądają jakby dużo był właczony telewizor, a tak to mam pewność, że pół godziny czy tam 45 min będą siedzieć jak zaklęci. ;) Zresztą rodzice Filipa mnie prosili żeby mu dużo nie włączać, a my kupiliśmy Tv w grudniu. :p Więc jakoś się nie mogę przyzwyczaić. :) 25 lat powiadasz? :) Ja kończe tyle 26 marca. ;) Z którego miesiąca jesteś?

Zooska - Moja Majka jest z tych co lubią dłużej spać, najwcześniej wstaje o 8.00 od zawsze dlatego tak ciężko ją teraz dobudzić o 6.00 nawet nie wiesz jaki to koszmar dla nas. :)

CzarnaMadzia - Maja z Filipem i tak nie oglądają jakby dużo był właczony telewizor, a tak to mam pewność, że pół godziny czy tam 45 min będą siedzieć jak zaklęci. ;) Zresztą rodzice Filipa mnie prosili żeby mu dużo nie włączać, a my kupiliśmy Tv w grudniu. :p Więc jakoś się nie mogę przyzwyczaić. :) 25 lat powiadasz? :) Ja kończe tyle 26 marca. ;) Z którego miesiąca jesteś?
Ze stycznia :))

Dziewczynki czy któraś robiła prywatnie wszystkie badania ?? Ile zaplacilyscie ?? (chodzi mi o morfologia, mocz, cukier, gr krwi, tsh, przeciw.toksoplasmoza igG i IgM, HCV, hiv, usr)

I ja mam fazę na owoce i zieleniny..mój parowar poszedł w ruch. Dziś po długich rozmowach ustaliliśmy że jutro spacer po bankach dopytać o kredyt na dom.. po tym w lutym ustalimy datę ślubu..będzie ciekawie [emoji41]

Jakie marki wózków rozważacie? Jest dużo opini..dobrze że i dużo czasu na wybór.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Anonimowa - Nie nadrabiałam niestety od początku, przepraszam. :) Chodzisz do Technikum? :) Jak sobie radzisz w szkole teraz, nie przeszkadzają objawy.? :)
Do liceum, najgorzej jak mi sie oczy same zamykaja na lekcjach, ale dzis po lekarzu sobie pojechałam do domu, więc odpoczywam :) No i za 4 dni ferie, więc tez mam 2 tygodnie odpoczynku

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

reklama
Do góry