reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Z resztą z wózkami też jest tak że ile użytkowników tyle opinii :))zależy kto na co zwróci uwagę wiadomo że każdy model może okazać się felerny. .

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A no a Mój mały jeździł W nim cztery lata
Jak teraz się dziecko urodzi to będę musiała kupić taka dostawke do stania dla dziecka bo młody na pewno będzie płakał

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

To same zmiany w tym roku sie szykują, gratulacje!!!
Tak mi nasunęła myśl ze tez muszę poszukać parowaru i zacząć używać [emoji3]

Ja wózek mam i nie będę zmieniać bo bardzo go lubię [emoji5]
Mam xlandera xrun
W sumie niemal wszystko mam, i muszę dokupić tylko łóżeczko, bo nie przeżyło przeprowadzki,No chyba, że trafi się dziewczynka to jakieś babskie ciuszki bo tego nie posiadam na stanie. Ale na razie o tym nie myśle bo jeszcze bardzo dużo czasu mam [emoji5]

I sprawdza się x lander? Bo chodzi mi po głowie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki czy któraś robiła prywatnie wszystkie badania ?? Ile zaplacilyscie ?? (chodzi mi o morfologia, mocz, cukier, gr krwi, tsh, przeciw.toksoplasmoza igG i IgM, HCV, hiv, usr)

Ja robiłam i w Warszawie i płaciłam 221 zł z grupa krwi dosłownie cały pakiet badań dla kobiet ciężarnych i wyniki tego samego dnia

Ja mam dwie córki i mam przeczucie ze znowu będzie lalunia. Mąż marzy o synku no ale ja jakoś nie umiem sobie tego wyobrazic. Tak jak wiele kobiet straciłam jedno maleństwo na wczesnym etapie ciazy i przez to bardzo się denerwuje aby teraz wszystko się ułożyło

reklama
Ja nie mam pojecia za jakimi wozkami sie rozgladac. Wogole sie na tym nie znam. Moze mi polecicie jakoes dobre i sprawdzone marki. I w miare przystepnej cenie.

f2w3yx8dv4ippex6.png

Do góry