reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
I ja mam fazę na owoce i zieleniny..mój parowar poszedł w ruch. Dziś po długich rozmowach ustaliliśmy że jutro spacer po bankach dopytać o kredyt na dom.. po tym w lutym ustalimy datę ślubu..będzie ciekawie [emoji41]

Jakie marki wózków rozważacie? Jest dużo opini..dobrze że i dużo czasu na wybór.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

To same zmiany w tym roku sie szykują, gratulacje!!!
Tak mi nasunęła myśl ze tez muszę poszukać parowaru i zacząć używać [emoji3]

Ja wózek mam i nie będę zmieniać bo bardzo go lubię [emoji5]
Mam xlandera xrun
W sumie niemal wszystko mam, i muszę dokupić tylko łóżeczko, bo nie przeżyło przeprowadzki,No chyba, że trafi się dziewczynka to jakieś babskie ciuszki bo tego nie posiadam na stanie. Ale na razie o tym nie myśle bo jeszcze bardzo dużo czasu mam [emoji5]

Ostatnia edycja:
reklama
I ja mam fazę na owoce i zieleniny..mój parowar poszedł w ruch. Dziś po długich rozmowach ustaliliśmy że jutro spacer po bankach dopytać o kredyt na dom.. po tym w lutym ustalimy datę ślubu..będzie ciekawie [emoji41]

Jakie marki wózków rozważacie? Jest dużo opini..dobrze że i dużo czasu na wybór.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę nad anex sport myślałam też o adamex vicco ale opinie ma ta firma straszne więc anex wygrywa u Nas:)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Luna ja będę kupować bebetto torino po zimie go sprzedam I kupię spacerówke bo nie podobają mi się spacerówki z tych wielofunkcyjnych, podoba mi sie tez quinny buzz Ale nie jestem przekonana czy da rade W moim lesie no i joolz day i stokke trailz ale te to juz po 5tyśi

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth ja mam x lander xa Ale już wyjezdzil trojke dzieci I kolka sie telepia materiał do spacerówki kupiłam przy trzecim nowy

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

No mój tez dwójkę wyjeździł ale nie mogę narzekać, wszystko działa super, w zasadzie stan jak nowy [emoji6]
Może troszkę wyblakł od słońca ale też bez tragedii

reklama
Do góry