reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Emzilka o matko

Viki :( Ale teraz będzie
dobrze zobaczysz

Dorcia a no mnie też te posty nakręcaja

Justys oby bylo ok ja tez mam guzki ale lagodne wlokniaki

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emzilka to dobre wieści jakby nie patrzyć

Viki straszne to, nawet nie byłabym w stanie sobie wyobrazić co musieliście przeżywać

Millo jeszcze raz przytulam

Ja wczoraj byłam na wizycie, oczywiście bez USG, ech, dostałam skierowanie na masę badań a usg przy kolejnej wizycie za trzy tygodnie, w sumie to nic nie wiem, chyba udam się na jedną prywatną wizytę tak dla siebie, mam zaświadczenie i muszę zawieść do pracy ale okropnie się czuję, ciekawe czy mnie przywrócą do pracy

Ostatnia edycja:
Kochana moja :**
Na jutro mam wizytę umowiona, 16:15.
Musze coś na ta infekcje dostać bo mnie tak zaczęło pięć i swędziec ze zwariuje:/
No i te plamienie skontroluje.
Nie jest jakieś duże. Takie nitki dwie brunatne były i ciemno żółto-różowa wydzielina. Gdybym na papier nie położyła to bym nawet nie wiedziała ze coś jest nie tak.

To w sumie można powiedzieć że to szczęście nieszczęściu. Dobrze ze ten krwiak odchodzi w sina dal....

Boże to jest straszne i niesamowicie smutne. Nie wiem czy bym się pozbierała po takiej stracie. Jesteś niesamowita!
Ludzie to mają idiotyczne problemy.... przy takiej stracie.
Życzę Ci wszystkiego co Najlepsze!
Dla Ciebie i Twojego męża.
Jestem pewna że Twój synek codziennie patrzy na Ciebie z góry i dba o swoją mamę i tatusia.
Przez łzy mogę Ci tylko napisać jedno:
Oj dziewczyno nie masz co bać się śmierci, tam na górze to masz dopiero plecy! :)[/QUOT

nie jest łatwo ale trzeba jakoś dalej żyć. dzięki za te piękne słowa.

Cześć Dziewczyny! Kilka dni mnie nie było, a tu pierwsze tragedie ale i wiele nowych radości. Gratuluję nowym wrześniówkom!
Mnie uwięziła w łóżku grypocoś, pierwszy raz tak chorowałam. Miałam prawie 40stopni i zero sił. Dobrze, że jest mąż, bo nie dałabym rady zająć się córeczką. Mam nadzieję, że na Bąbelka to źle nie wpłynęło. Ej 10000 hcg to dużo? Bo ja robiłam w sobotę zeszłą i tą i mam przyrost z 587 do 11901 - może to za duży przyrost?! Wizyta w gina w czwartek.

Ja już po badaniach w piątek odbiorę wyniki i zakładamy kartę.. jeszcze muszę oznaczyć grupę krwi.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też muszę zrobić badania ,ale wizytę mam dopiero za 4 tygodnie więc zrobię później żeby nie analizować tych wyników przez 3 tygodnie do kolejnej wizyty[emoji13]
Ile placilas za wszystkie badania ??

Lola dupko :) wstałaś? Umowilas się do jakiegoś grzebologa?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, jutro na 20. Trzymajcie kciuki [emoji4]

eiktrjjge03lkilf.png

Ja już dawno po wizycie, ale jeszcze była przede mną proba do poloneza, bo w sobote studniówka [emoji16] Zrobił mi usg i według niego to równiutko 7 tydzień, choc wedlug mojego kalendarzyka dzis 6t6d, widziałam jak serduszko pika i maleństwo ma juz prawie 1 cm [emoji7] Dostalam skierowanie na mase badan, zalozyl mi karte ciąży i kolejna wizyta za tydzien [emoji4] Dał mi numer do Olsztyna, żeby juz sie umówic na badania prenatalne między 20-23 lutym :) Wstawie zdjęcie usg w odpowiednim wątku :) I wyznaczył mi termin na 08.09. :)

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

reklama
Emizilka - Dobrze ze serduszko pyta uff. :*

Viki - Okrutna historia, :( jedno jest pewne trzeba uważać na siebie do samego końca. :*

Olka - A teściowie w porządku? :) Szczęściara. :D Ja nie mogę powiedzieć tego samego. :/

Justyś - Dobrze masz z mamą. :) Oby było wszystko dobrze z piersiami. ;)

Zanim zasne - Zdrówka, odganiam myślami Twoje grypsko. :*

Anonimowa - Jak po wizycie?

Moje maluchy się docierają wcześniej musiałam ciągle wymyślać zabawy, i rozdzielać bo były kłótnie i awantury, teraz coraz dłużej bawią się sami. :D Tzn muszę być w pokoju i rozmawiać, odpowiadać na pytania, ale coraz lepiej to wygląda. :) Uwielbiam dziecięcą kreatywność. :)
Bajkowy czas tez przesunęłam z 16.00 na 17.00 wtedy zaczynają być bardzo marudni, więc włączam bajki i mogę spokojnie posprzątać, a o 17.45 już są rodzice. :)
Dodam że maluchy oglądają bajki tylko rano jak szykuje śniadanie 15 min, :) i od 17.00 do 17.30/45 zależy jak się wyrobię ze sprzątaniem, tak to Tv jest wyłączony. :)

Do góry