reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Emzilka o matko

Viki :( Ale teraz będzie
dobrze zobaczysz

Dorcia a no mnie też te posty nakręcaja

Justys oby bylo ok ja tez mam guzki ale lagodne wlokniaki

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emzilka to dobre wieści jakby nie patrzyć

Viki straszne to, nawet nie byłabym w stanie sobie wyobrazić co musieliście przeżywać

Millo jeszcze raz przytulam

Ja wczoraj byłam na wizycie, oczywiście bez USG, ech, dostałam skierowanie na masę badań a usg przy kolejnej wizycie za trzy tygodnie, w sumie to nic nie wiem, chyba udam się na jedną prywatną wizytę tak dla siebie, mam zaświadczenie i muszę zawieść do pracy ale okropnie się czuję, ciekawe czy mnie przywrócą do pracy

Ostatnia edycja:
Kochana moja :**
Na jutro mam wizytę umowiona, 16:15.
Musze coś na ta infekcje dostać bo mnie tak zaczęło pięć i swędziec ze zwariuje:/
No i te plamienie skontroluje.
Nie jest jakieś duże. Takie nitki dwie brunatne były i ciemno żółto-różowa wydzielina. Gdybym na papier nie położyła to bym nawet nie wiedziała ze coś jest nie tak.

To w sumie można powiedzieć że to szczęście nieszczęściu. Dobrze ze ten krwiak odchodzi w sina dal....

Boże to jest straszne i niesamowicie smutne. Nie wiem czy bym się pozbierała po takiej stracie. Jesteś niesamowita!
Ludzie to mają idiotyczne problemy.... przy takiej stracie.
Życzę Ci wszystkiego co Najlepsze!
Dla Ciebie i Twojego męża.
Jestem pewna że Twój synek codziennie patrzy na Ciebie z góry i dba o swoją mamę i tatusia.
Przez łzy mogę Ci tylko napisać jedno:
Oj dziewczyno nie masz co bać się śmierci, tam na górze to masz dopiero plecy! :)[/QUOT

nie jest łatwo ale trzeba jakoś dalej żyć. dzięki za te piękne słowa.

Cześć Dziewczyny! Kilka dni mnie nie było, a tu pierwsze tragedie ale i wiele nowych radości. Gratuluję nowym wrześniówkom!
Mnie uwięziła w łóżku grypocoś, pierwszy raz tak chorowałam. Miałam prawie 40stopni i zero sił. Dobrze, że jest mąż, bo nie dałabym rady zająć się córeczką. Mam nadzieję, że na Bąbelka to źle nie wpłynęło. Ej 10000 hcg to dużo? Bo ja robiłam w sobotę zeszłą i tą i mam przyrost z 587 do 11901 - może to za duży przyrost?! Wizyta w gina w czwartek.

Ja już po badaniach w piątek odbiorę wyniki i zakładamy kartę.. jeszcze muszę oznaczyć grupę krwi.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też muszę zrobić badania ,ale wizytę mam dopiero za 4 tygodnie więc zrobię później żeby nie analizować tych wyników przez 3 tygodnie do kolejnej wizyty[emoji13]
Ile placilas za wszystkie badania ??

Lola dupko :) wstałaś? Umowilas się do jakiegoś grzebologa?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, jutro na 20. Trzymajcie kciuki [emoji4]

eiktrjjge03lkilf.png

Ja już dawno po wizycie, ale jeszcze była przede mną proba do poloneza, bo w sobote studniówka [emoji16] Zrobił mi usg i według niego to równiutko 7 tydzień, choc wedlug mojego kalendarzyka dzis 6t6d, widziałam jak serduszko pika i maleństwo ma juz prawie 1 cm [emoji7] Dostalam skierowanie na mase badan, zalozyl mi karte ciąży i kolejna wizyta za tydzien [emoji4] Dał mi numer do Olsztyna, żeby juz sie umówic na badania prenatalne między 20-23 lutym :) Wstawie zdjęcie usg w odpowiednim wątku :) I wyznaczył mi termin na 08.09. :)

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

reklama
Emizilka - Dobrze ze serduszko pyta uff. :*

Viki - Okrutna historia, :( jedno jest pewne trzeba uważać na siebie do samego końca. :*

Olka - A teściowie w porządku? :) Szczęściara. :D Ja nie mogę powiedzieć tego samego. :/

Justyś - Dobrze masz z mamą. :) Oby było wszystko dobrze z piersiami. ;)

Zanim zasne - Zdrówka, odganiam myślami Twoje grypsko. :*

Anonimowa - Jak po wizycie?

Moje maluchy się docierają wcześniej musiałam ciągle wymyślać zabawy, i rozdzielać bo były kłótnie i awantury, teraz coraz dłużej bawią się sami. :D Tzn muszę być w pokoju i rozmawiać, odpowiadać na pytania, ale coraz lepiej to wygląda. :) Uwielbiam dziecięcą kreatywność. :)
Bajkowy czas tez przesunęłam z 16.00 na 17.00 wtedy zaczynają być bardzo marudni, więc włączam bajki i mogę spokojnie posprzątać, a o 17.45 już są rodzice. :)
Dodam że maluchy oglądają bajki tylko rano jak szykuje śniadanie 15 min, :) i od 17.00 do 17.30/45 zależy jak się wyrobię ze sprzątaniem, tak to Tv jest wyłączony. :)

Do góry