reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
@Lilli2 spakowana? Kiedy macie wyjazd?
@LadyCaro bardzo mi przykro, mam nadzieję że teraz już będzie lepiej... Trzymam za to kciuki!
@Moniaaa.a dawaj znać jak beta
@Rokaiemi gratulacje 😍 oby przyrosty był oki!

Ja dostałam @ w 31dc i w sumie się cieszę bo to chyba znaczy że organizm wraca do siebie po anty. Także ruszamy z drugim cs. A kolejny test wychodzi na to że będę robić w swoje urodziny 15 . 10 😍
Właśnie teraz wylatujemy, przed nami 7 dni beztroski! 😍

Ten drugi cykl będzie tym szczęśliwym, zobaczysz 🍀

Dziewczyny, kiedy testujecie? W dniu spodziewanej miesiączki, dzień po? Przy założeniu ze nie wiecie czy i kiedy wystąpiła owulacja

Hej dziewczyny, staramy się z mężem o dzidziusia. Zaraz będzie rok od kiedy zaczęliśmy starania. U mnie wszystko jest poprawnie, mąż wykonał badanie nasienia. Uważacie że jest możliwość naturalnej ciąży? Morfologia 5%

Załączniki

• IMG_3402.jpeg
    IMG_3402.jpeg
    240,4 KB · Wyświetleń: 75
Ehh zaczął mnie boleć brzuch i widzę że się zaczyna okres 😥 nie wiem dziewczyny, w tym cyklu widziałam śluz płodny, brzuch czułam w dniu owulacji, był seks w tych dniach i nic. Po okresie idę do gin i zrobię jakieś badania. Smutno mi... 😓 do tego mój mąż jest kierowcą więc jest tylko w weekendy więc celowanie żeby owulacja była w weekend.... Dlatego myślałam że może zaskoczyło teraz....ale jednak nie......

Wczoraj robiłam pierwszy test owulacyjny o 14;30 i wyszedł bardzo blady,dziś znowu robiłam test o 13;30 i już kreska była ciemniejsza,przed chwilą zrobiłam znowu 3 test o 17 i wyszedł już bledszy,czy to może być przez to że piłam i byłam już przed tym na toalecie ?

Załączniki

• IMG_6760.jpeg
    IMG_6760.jpeg
    219,7 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_6760.jpeg
    IMG_6760.jpeg
    219,7 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Wczoraj robiłam pierwszy test owulacyjny o 14;30 i wyszedł bardzo blady,dziś znowu robiłam test o 13;30 i już kreska była ciemniejsza,przed chwilą zrobiłam znowu 3 test o 17 i wyszedł już bledszy,czy to może być przez to że piłam i byłam już przed tym na toalecie ?
dodały mi się 2 razy te same zdjęcia 🫣😅

Do góry