O
Olgamat180
Gość
Dobrze zrobię tak jak piszesz powtórzę w sobotę w tym co dzisiaj
Ehhh masakra
Ehhh masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam z całych sił kciuki. Dzisiaj już 2 dziewczyny wróciły na kreskiDobrze zrobię tak jak piszesz powtórzę w sobotę w tym co dzisiaj
Ehhh masakra
A robiłaś to o w miarę podobnej godzinie? W sensie czy minęło te 48 godzin?Jesteście tu jeszcze potrzebuje waszej pomocy
31.10 Beta hcg 109.14 progesteron 22.14
2.11 Beta hcg 166,34 progesteron 16,36
Co myślicie przyrost tylko 55%
31.10 koło 10A robiłaś to o w miarę podobnej godzinie? W sensie czy minęło te 48 godzin?
Gdy wyliczam po godzinach wychodzi 60%31.10 koło 10
02.11 koło 8
Już nie badam będę robić w przyszłym tyg za dużo mnie to stresu kosztuje
Trzymam kciuki żeby skończyło się dobrzeGdy wyliczam po godzinach wychodzi 60%
Beta rośnie,ale strasznie wolno źle ją badałam w poniedziałek zrobiłam w jednym laboratorium i dziś w tym samym czekam na wyniki lekarz karze się nie stresować choć dla mnie szanse są marneOlgamat180 trzymam kciuki za dobre wieści. Co Ty się na stresujesz to głowa mała Daj znać co u Ciebie
Jakie masz już wartości? Badałaś do tego progesteron?Beta rośnie,ale strasznie wolno źle ją badałam w poniedziałek zrobiłam w jednym laboratorium i dziś w tym samym czekam na wyniki lekarz karze się nie stresować choć dla mnie szanse są marne
Nich to idzie w jedna lub w druga stronę