reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Błagam trzymajcie kciuki 🤞🤞
Będziemy trzymać 🤞 ja już zaczęłam robić bo okres jednak z wyliczeń powinien być jutro,zapisałam się na 20 na testowanie ale zaczęłam już testować i oczywiście na razie biel. Z aplikacji niby 11 dpo ale jeszcze wcześnie, nie mialam monitoringu, więc nie wiem czy napewno było to w ten dzień. Daje sobie czas oczywiście zaczynam pomału testować, może cień cienia zobaczę. Staram się nie nakręcać bo moje cykle są nieregularne i długie.... Ale czuję jakby inaczej niż przy pms, mniej mnie piersi bolą i żadnych skurczów brzucha. Zazwyczaj przed okresem mega pms się odzywa a teraz spokojnie. Sorki że się nie udzielam tak dużo ale czytam i gratuluję tym co już zobaczyły 2 kreseczki i trzymam kciuki za resztę

reklama
Będziemy trzymać 🤞 ja już zaczęłam robić bo okres jednak z wyliczeń powinien być jutro,zapisałam się na 20 na testowanie ale zaczęłam już testować i oczywiście na razie biel. Z aplikacji niby 11 dpo ale jeszcze wcześnie, nie mialam monitoringu, więc nie wiem czy napewno było to w ten dzień. Daje sobie czas oczywiście zaczynam pomału testować, może cień cienia zobaczę. Staram się nie nakręcać bo moje cykle są nieregularne i długie.... Ale czuję jakby inaczej niż przy pms, mniej mnie piersi bolą i żadnych skurczów brzucha. Zazwyczaj przed okresem mega pms się odzywa a teraz spokojnie. Sorki że się nie udzielam tak dużo ale czytam i gratuluję tym co już zobaczyły 2 kreseczki i trzymam kciuki za resztę
ja dzisiaj mam 11 dpo potwierdzonej monitoringiem

w takim razie też trzymam 🤞🤞

pójdę ale niestety dopiero w poniedziałek 😔 a do poniedziałku wysilam pewnie 100 testów 😔 oby to nie był znowu biochem 😔
postaraj sobie znaleźć jakieś zajęcie żebyś nie myślała ciągle o tym. Chcesz zrobić test to zrób jutro rano bo jak będziesz co 30 minut robić to nic nie zmieni ☺️

reklama
Do góry