reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Wczoraj robiłam pierwszy test owulacyjny o 14;30 i wyszedł bardzo blady,dziś znowu robiłam test o 13;30 i już kreska była ciemniejsza,przed chwilą zrobiłam znowu 3 test o 17 i wyszedł już bledszy,czy to może być przez to że piłam i byłam już przed tym na toalecie ?
Nie, nic to nie znaczy. Mogą Ci się bardziej wysycać i blednąć.

Dobra, jednak dla spokoju może idź w ten poniedziałek, widzę, że stresujesz się biochemem. To lepiej wcześniej jak coś wyjdzie robić przyrosty. Żebyś też nie stresowała się
jutro powtórzę , w poniedziałek też i pójdę rano na betę jeżeli wyjdzie kreska ☺️ a później w środę na przyrost

Ja na akcji byłam od 8 rano do 16. (Jestem z OSP) Był armagedon ,wioska u nas zalana całkiem ... Okolice Wałbrzycha. Narazie opanowane ale ma zacząć znów padać więc jutro pewnie powtórka z rozrywki.
nasze okolice

Załączniki

• 816d5c29-923f-46b2-bbe4-f0b980a80de3.jpeg
    816d5c29-923f-46b2-bbe4-f0b980a80de3.jpeg
    53,9 KB · Wyświetleń: 150
Ja dziś dostałam @… za szybko o 3 dni… mega się zdziwiłam. Nie ukrywam, że smutno bo akurat podczas dni płodnych byliśmy na wakacjach więc myślałam że się uda bo bez stresu itd. A jednak nie :( no cóż, próbujemy dalej, w poniedziałek pójdę na badnia krwi sprawdzić czy tam wszystko jest ok.

reklama
Wczoraj robiłam pierwszy test owulacyjny o 14;30 i wyszedł bardzo blady,dziś znowu robiłam test o 13;30 i już kreska była ciemniejsza,przed chwilą zrobiłam znowu 3 test o 17 i wyszedł już bledszy,czy to może być przez to że piłam i byłam już przed tym na toalecie ?
Myślę, że dobrze wstrzymać się na 2-3 h z sikaniem przed robieniem testu żeby był wiarygodny.

Do góry