reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Wczoraj robiłam pierwszy test owulacyjny o 14;30 i wyszedł bardzo blady,dziś znowu robiłam test o 13;30 i już kreska była ciemniejsza,przed chwilą zrobiłam znowu 3 test o 17 i wyszedł już bledszy,czy to może być przez to że piłam i byłam już przed tym na toalecie ?
Nie, nic to nie znaczy. Mogą Ci się bardziej wysycać i blednąć.

Jest ktoś z Wrocławia? Jak u Was sytuacja na teraz z opadami?

Tutaj nic nie widzę
Ja na akcji byłam od 8 rano do 16. (Jestem z OSP) Był armagedon ,wioska u nas zalana całkiem ... Okolice Wałbrzycha. Narazie opanowane ale ma zacząć znów padać więc jutro pewnie powtórka z rozrywki.

Ja na akcji byłam od 8 rano do 16. (Jestem z OSP) Był armagedon ,wioska u nas zalana całkiem ... Okolice Wałbrzycha. Narazie opanowane ale ma zacząć znów padać więc jutro pewnie powtórka z rozrywki.
nasze okolice

Załączniki

• 816d5c29-923f-46b2-bbe4-f0b980a80de3.jpeg
    816d5c29-923f-46b2-bbe4-f0b980a80de3.jpeg
    53,9 KB · Wyświetleń: 147
Ja dziś dostałam @… za szybko o 3 dni… mega się zdziwiłam. Nie ukrywam, że smutno bo akurat podczas dni płodnych byliśmy na wakacjach więc myślałam że się uda bo bez stresu itd. A jednak nie :( no cóż, próbujemy dalej, w poniedziałek pójdę na badnia krwi sprawdzić czy tam wszystko jest ok.

reklama
Wczoraj robiłam pierwszy test owulacyjny o 14;30 i wyszedł bardzo blady,dziś znowu robiłam test o 13;30 i już kreska była ciemniejsza,przed chwilą zrobiłam znowu 3 test o 17 i wyszedł już bledszy,czy to może być przez to że piłam i byłam już przed tym na toalecie ?
Myślę, że dobrze wstrzymać się na 2-3 h z sikaniem przed robieniem testu żeby był wiarygodny.

Do góry