reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Nie do końca w temacie starań, ale wy wiecie wszystko… Zrobił mi się bolący guzek na wewnętrznej stronie warg stromowych. Na podstawie internetu mogę zgadywać, że to potencjalnie zapalenie gruczołu Bartholina. Kupiłam maść ichtiolowa i od wczoraj stosuje, ale może któraś z was miala z tym problem i podpowie co mogę jeszcze robić, żeby się sama tego jak najszybciej pozbyć? Bo w sumie to przez ten ból nawet nie wiem, czy będę w stanie się starać, jeśli to nie zniknie do dni płodnych… 😢
O Boże kochana idź od razu do ginekologa nie zwlekaj. Najbardziej bolesna rzecz jaka mnie w życiu spotkała!

reklama
Nie do końca w temacie starań, ale wy wiecie wszystko… Zrobił mi się bolący guzek na wewnętrznej stronie warg stromowych. Na podstawie internetu mogę zgadywać, że to potencjalnie zapalenie gruczołu Bartholina. Kupiłam maść ichtiolowa i od wczoraj stosuje, ale może któraś z was miala z tym problem i podpowie co mogę jeszcze robić, żeby się sama tego jak najszybciej pozbyć? Bo w sumie to przez ten ból nawet nie wiem, czy będę w stanie się starać, jeśli to nie zniknie do dni płodnych… 😢
ja bym to potraktowała jako zapalenie od wyrośniętego włoska , zdążyło mi się ze 2 razy w życiu nic taka bolaca kulkę , mnie kiedyś ginekolog przepisał taka malutka maść i po tym bardzo szybko znikło ale to było na receptę . Może też się udaj do lekarza ?

O Boże kochana idź od razu do ginekologa nie zwlekaj. Najbardziej bolesna rzecz jaka mnie w życiu spotkała!
@StaraStaraczka ja miałam ostatecznie nacinane i czyszczone w szpitalu. Serio nie czekaj i nie „lecz” na własną rękę. Jeśli szybko zareagujesz to możesz dostać antybiotyk i będzie po sprawie, ale nie zwlekaj! Będzie tylko bolało coraz bardziej 😭

Mam takie pytanie dziewczyny: co Was ujęło tak najbardziej w swoich facetach na pierwszy rzut, chwalcie ich😁 ?
Mnie np. Poczucie humoru, na które teraz potrafię wyklinać😅 czarujący, szczery wg mnie uśmiech i to, że zawsze chciał wszystkim pomagać, potrafił słuchać i przesiadywać ze mną do 4 nad ranem mimo, że zaczynał pracę od 7🫠 😅
Jak mnie zdenerwuje albo jak mnie nie słucha i robi po swojemu to się zastawiam właśnie co mnie w nim ujęło 😅

@StaraStaraczka ja miałam ostatecznie nacinane i czyszczone w szpitalu. Serio nie czekaj i nie „lecz” na własną rękę. Jeśli szybko zareagujesz to możesz dostać antybiotyk i będzie po sprawie, ale nie zwlekaj! Będzie tylko bolało coraz bardziej 😭
Nie pocieszasz… Nie mam oczywiście pewność że to jest to, ale by pasowało. Guzek chyba za duży i zbyt boli na wrośniętego włoska. No nic, poszukam gina na dzisiaj.

Dziewczyny, jest gdzieś lista jakie badania warto zrobić jeśli kolejny cykl jest nieudany? Jakie badania powinnam zrobić ja a jakie mąż.

reklama
Do góry