właśnie oprócz podstawowych badań krwi morfologia, tsh, ft3,4 to w sumie nic. Dlatego pytam od czego warto zacząćA jakie już zrobiliście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie oprócz podstawowych badań krwi morfologia, tsh, ft3,4 to w sumie nic. Dlatego pytam od czego warto zacząćA jakie już zrobiliście?
Poniżej lista badań, które krążą po forum, tam jest lista co, jak i kiedy.właśnie oprócz podstawowych badań krwi morfologia, tsh, ft3,4 to w sumie nic. Dlatego pytam od czego warto zacząć
gratulacje, chyba już można nudnych 9 mscyHejka jak tam dziewczyny się czujecie ?
Ja po transferze 31.08.
Wczorajsza beta 421
Oby wszystko się dobrze ułożyło!
Co jakiś czas czuję ciągnięcie w podbrzuszu, piersi spuchnięte strach się kłaść na boku
Kilka dni męczyła mnie bezsenność, ale już jest znośnie czekam niecierpliwie do 23.09. na usg
Dostałam to samo, o czym wspomniałyście. 3 razy dziennie, aż się zagoi…Dajecie nadzieję. Jeszcze trochę i wizyta to się okaże.
jestem od transferu na zwolnieniu, mam lekka pracę, ale ostatnio jest straszna nerwówka i braki kadrowe. Po 5 latach człowiek boi się każdego czynnika, który może źle wpłynąć. Nie dziękuję i mam nadzieję, że wszystko się ułożygratulacje, chyba już można nudnych 9 mscy
SupcioHej, melduje po wizycie 14 pęcherzyków, w poniedzialek punkcja, w sobotę transfer.
ja praktycznie w tym cyklu po owulacji nie mam wcale, a tak jak wstawiałam wcześniej dziś pojawiła się delikatna druga kreskaJak u was dziewczyny wyglada sytuacja z śluzem ? ja się dziś zmartwiłam ze niby przy owulacji jestem a nie na go jakoś dużo,mam śluz ale raz na jakiś czas go zobaczę i on jakby wysycha i zostawia biały ślad to jest normalny śluz ?