Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wczoraj zrobiłam i był negatywny, a ten z dzisiaj pojawił się po 3 minutach. Także jutro chyba skoczę na betę i sprawdzę, ale rano jeszcze zrobię kolejnyból piersi to rosnący progesteron, jest „zawsze” powtórz i lec na betę
Koncentracja ma być min 16mln ma 45mlnto tak bez norm wydaje mi się, że:
-ilość ok
-morfologia słaba ale patrzymy na ilość plemników więc super nie jest ale bardzo źle też nie,
-ruch postępowy poniżej normy
Ogólnie mogłoby być lepiej wiadomo wprowadziłabym suple, luźne gacie, więcej ruchu plus wizyta u androloga i usg jajek
ja bym już ze trzy kolejne innych firm trzasnęła jak na każdym wyjdzie to jest coś na rzeczywczoraj zrobiłam i był negatywny, a ten z dzisiaj pojawił się po 3 minutach. Także jutro chyba skoczę na betę i sprawdzę, ale rano jeszcze zrobię kolejny
Mój mąż też miał takie pH i lekarz twierdził, że jest okAle ma napisane lepkość wzmożona , pH 8.1 to chyba też nie dobrze ?
zrobiłam jaki miałam w domu, a że do pracy mam 3 minuty piechotką więc nie mijałam żadnej apteki niestety, aaale co nie zmienia faktu że po pracy kupię ze 3 innych firm i zrobię je jutro ranoja bym już ze trzy kolejne innych firm trzasnęła jak na każdym wyjdzie to jest coś na rzeczy