reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Nie pocieszasz… Nie mam oczywiście pewność że to jest to, ale by pasowało. Guzek chyba za duży i zbyt boli na wrośniętego włoska. No nic, poszukam gina na dzisiaj.
Trzymam kciuki żeby to nie było to, ale ostatecznie jak już się z tym uporasz to bolesność jak ręką odjął zejdzie :) ja to miałam w pierwszej klasie liceum, nie byłam w stanie wrócić ze szkoły do domu tak mnie bolało 🙈

reklama
Są gorsze momenty, wiadomo nie jestem psychologiem i na pewno nie będę go udawać, sama mam niekiedy problemy z pohamowaniem własnych emocji, reakcji wobec tego z czym się mierzę i konfrontacji wobec świata, ale to nadal problem moich emocji i to los zawinił, nie ja. Trzeba nauczyć się radzić z tym wszystkim, czasem pomoc terapeutyczna z zewnątrz jest niezbędna. To smutne, jak życie potrafi przeczołgać nas po dolinach, ale też dowód na to jak wiele potrafimy znieść i jak jesteśmy mocne🫶
właśnie od dawna mam ochotę się wybrać do psychologa ale jakoś nie umiem się zebrać. Dokładnie i jeszcze inne problemy życiowe i czasem wszystko na kupe. Ale wsparcie od was niezastąpione a człowiek czasem musi się wypłakać wszystkim 🫶

Hejka jak tam dziewczyny się czujecie ?

Ja po transferze 31.08.
Wczorajsza beta 421 🌿🫘

Oby wszystko się dobrze ułożyło!

Co jakiś czas czuję ciągnięcie w podbrzuszu, piersi spuchnięte strach się kłaść na boku 😂
Kilka dni męczyła mnie bezsenność, ale już jest znośnie czekam niecierpliwie do 23.09. na usg 🥰

Nie do końca w temacie starań, ale wy wiecie wszystko… Zrobił mi się bolący guzek na wewnętrznej stronie warg stromowych. Na podstawie internetu mogę zgadywać, że to potencjalnie zapalenie gruczołu Bartholina. Kupiłam maść ichtiolowa i od wczoraj stosuje, ale może któraś z was miala z tym problem i podpowie co mogę jeszcze robić, żeby się sama tego jak najszybciej pozbyć? Bo w sumie to przez ten ból nawet nie wiem, czy będę w stanie się starać, jeśli to nie zniknie do dni płodnych… 😢
Mi się też to kiedyś zrobiło.
Ginekolog dal detromecyne i zniknęło.
Teraz też mi wyszło i detromecyna poszla w ruch

reklama
Do góry