reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Pomożecie odszyfrować co tam pisze ? Wydaje mi się że insulina i testosteron. Nie popatrzyłam jak to pisał bo bardziej dopytywałam o drożność. Lekarze 😅😅

Załączniki

• IMG_3111.jpeg
    IMG_3111.jpeg
    110,9 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Powiem wam że jest mi strasznie ciężko od wczoraj , cały czas chce mi się płakać ,wiem że było wcześnie ale myślałam że tym razem się uda , chciałabym wiedzieć jaki jest powód że 2 raz mamy biochem 😔 jeszcze jak widzę że mój mąż ma jeszcze jakaś nadzieję ... 😔
Sproboj się poradzić psychologa. Ja długo zwlekałam z wizyta a teraz czekam na 2 i czuję w końcu, że ruszyłam. No i poradzić ginekologa co może być przyczyną bo proga to ty miałaś pięknego 🫂

Powiem wam że jest mi strasznie ciężko od wczoraj , cały czas chce mi się płakać ,wiem że było wcześnie ale myślałam że tym razem się uda , chciałabym wiedzieć jaki jest powód że 2 raz mamy biochem 😔 jeszcze jak widzę że mój mąż ma jeszcze jakaś nadzieję ... 😔
Również polecam rozmowę z psychologiem. Nie trzeba od razu całej terapii, czasem jedna rozmowa pozwala na inne spojrzenie na swoje problemy. I to pomaga. Przytulam i kieruję do Ciebie dobre myśli, w końcu dobiegniesz do mety i tam będzie czekać szczęśliwe zakończenie 🫂

Sproboj się poradzić psychologa. Ja długo zwlekałam z wizyta a teraz czekam na 2 i czuję w końcu, że ruszyłam. No i poradzić ginekologa co może być przyczyną bo proga to ty miałaś pięknego 🫂
właśnie mam umówiona wizytę na 28.09 i chce się jej zapytać co może być przyczyną i co możemy zrobić , o ile nie będę miała wtedy @ ,bo nie wiem jak to teraz będzie 😔

Co do psychologa , próbowałam raz po śmierci mojej mamy ale jakoś nie przekonała mnie babka , muszę poszukać jakiegoś dobrego i się wybrać może mi będzie łatwiej przejść przez te starania 😔 ogólnie myśli że powodem mogą być plemniki , że poprostu zapładniają te uszkodzone dlatego mój organizm chce się ,,pozbyć ,, myślicie że może tak być ?

Co do psychologa , próbowałam raz po śmierci mojej mamy ale jakoś nie przekonała mnie babka , muszę poszukać jakiegoś dobrego i się wybrać może mi będzie łatwiej przejść przez te starania 😔 ogólnie myśli że powodem mogą być plemniki , że poprostu zapładniają te uszkodzone dlatego mój organizm chce się ,,pozbyć ,, myślicie że może tak być ?
Może być ale nie musi. Tak naprawdę to jest wróżenie z fusów, więc nie ma co w ogóle tak myśleć. Bo przyczyn może być mnóstwo niestety. Z gorszymi wynikami są zdrowe ciaze, także niestety to loteria i takie szukanie i przypisywanie odpowiedzialności "na ślepo" nie ma sensu :(

reklama
Może być ale nie musi. Tak naprawdę to jest wróżenie z fusów, więc nie ma co w ogóle tak myśleć. Bo przyczyn może być mnóstwo niestety. Z gorszymi wynikami są zdrowe ciaze, także niestety to loteria i takie szukanie i przypisywanie odpowiedzialności "na ślepo" nie ma sensu :(
a możesz mi podpowiedzieć jakie mogą być inne przyczyny , co możemy zbadać na początek ? Bo jednen biochem potraktowałam jako przypadek , ale teraz to już raczej nie jest przypadek że znowu

Do góry