reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Pomożecie odszyfrować co tam pisze ? Wydaje mi się że insulina i testosteron. Nie popatrzyłam jak to pisał bo bardziej dopytywałam o drożność. Lekarze 😅😅

Załączniki

• IMG_3111.jpeg
    IMG_3111.jpeg
    110,9 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Powiem wam że jest mi strasznie ciężko od wczoraj , cały czas chce mi się płakać ,wiem że było wcześnie ale myślałam że tym razem się uda , chciałabym wiedzieć jaki jest powód że 2 raz mamy biochem 😔 jeszcze jak widzę że mój mąż ma jeszcze jakaś nadzieję ... 😔
Sproboj się poradzić psychologa. Ja długo zwlekałam z wizyta a teraz czekam na 2 i czuję w końcu, że ruszyłam. No i poradzić ginekologa co może być przyczyną bo proga to ty miałaś pięknego 🫂

Powiem wam że jest mi strasznie ciężko od wczoraj , cały czas chce mi się płakać ,wiem że było wcześnie ale myślałam że tym razem się uda , chciałabym wiedzieć jaki jest powód że 2 raz mamy biochem 😔 jeszcze jak widzę że mój mąż ma jeszcze jakaś nadzieję ... 😔
Również polecam rozmowę z psychologiem. Nie trzeba od razu całej terapii, czasem jedna rozmowa pozwala na inne spojrzenie na swoje problemy. I to pomaga. Przytulam i kieruję do Ciebie dobre myśli, w końcu dobiegniesz do mety i tam będzie czekać szczęśliwe zakończenie 🫂

Sproboj się poradzić psychologa. Ja długo zwlekałam z wizyta a teraz czekam na 2 i czuję w końcu, że ruszyłam. No i poradzić ginekologa co może być przyczyną bo proga to ty miałaś pięknego 🫂
właśnie mam umówiona wizytę na 28.09 i chce się jej zapytać co może być przyczyną i co możemy zrobić , o ile nie będę miała wtedy @ ,bo nie wiem jak to teraz będzie 😔

Co do psychologa , próbowałam raz po śmierci mojej mamy ale jakoś nie przekonała mnie babka , muszę poszukać jakiegoś dobrego i się wybrać może mi będzie łatwiej przejść przez te starania 😔 ogólnie myśli że powodem mogą być plemniki , że poprostu zapładniają te uszkodzone dlatego mój organizm chce się ,,pozbyć ,, myślicie że może tak być ?

Co do psychologa , próbowałam raz po śmierci mojej mamy ale jakoś nie przekonała mnie babka , muszę poszukać jakiegoś dobrego i się wybrać może mi będzie łatwiej przejść przez te starania 😔 ogólnie myśli że powodem mogą być plemniki , że poprostu zapładniają te uszkodzone dlatego mój organizm chce się ,,pozbyć ,, myślicie że może tak być ?
Może być ale nie musi. Tak naprawdę to jest wróżenie z fusów, więc nie ma co w ogóle tak myśleć. Bo przyczyn może być mnóstwo niestety. Z gorszymi wynikami są zdrowe ciaze, także niestety to loteria i takie szukanie i przypisywanie odpowiedzialności "na ślepo" nie ma sensu :(

reklama
Może być ale nie musi. Tak naprawdę to jest wróżenie z fusów, więc nie ma co w ogóle tak myśleć. Bo przyczyn może być mnóstwo niestety. Z gorszymi wynikami są zdrowe ciaze, także niestety to loteria i takie szukanie i przypisywanie odpowiedzialności "na ślepo" nie ma sensu :(
a możesz mi podpowiedzieć jakie mogą być inne przyczyny , co możemy zbadać na początek ? Bo jednen biochem potraktowałam jako przypadek , ale teraz to już raczej nie jest przypadek że znowu

Do góry