reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Ona zaleca aby brać wszystkie witaminy osobno i kwas foliowy nie syntetyczny ma na imię na insta planujemydiete możesz sobie zerknąć,jak patrzyłam na jej profil to z tych witamin gdzie nie musisz brać wszystkiego osobno to dobrze wypadły te .. 😛
Ja piłam smart me z helth Labs, czytałam że Little me jest super, ale cena jest wysoka.

reklama
Dziewczyny Wy wiecie wszystko. W piątek mam ginekologa i chciałam zrobić cytologię jednak od wczoraj mam katar. Czy można robić podczas przeziębienia te badanie ?

ciężko jest nadążyć bo co dietetyk i ginekolog to opinia inna,teraz też słuchałam ginekologa od niepłodności że w czasie owulacji można współżyć codziennie albo co drugi dzień bo zwiększa to szanse na poczęcie dziecka i ponoć to mit że plemniki się w taki sposób osłabia też są niby jakieś nowe badania na ten temat że to jest nie prawda i że można codziennie,mówię ciężko jest nadążyć i nie wiadomo w co wierzyć już 🫣
No mi lekarka zaleciła współżycia regularne co 2-3 dni i nie zwracać uwagi na aplikacje, nie przeliczać kiedy ta owulacja, itp..,
W ostatnim cyklu współżyliśmy codziennie, w dniu owulacji również(była potwierdzona u gin) i dalej się nie udało.

Czesc dziewczyny,w końcu mam wyniki z wczoraj. Myślicie,że teraz warto robic przyrost na tym etapie? Beta 4t1d, a wg norm wychodzi 5 tydzien. To nie za duża ta beta?

Załączniki

• Screenshot_20240919_075035_Chrome.jpg
    Screenshot_20240919_075035_Chrome.jpg
    147,7 KB · Wyświetleń: 104
  • Screenshot_20240919_075517_Chrome.jpg
    Screenshot_20240919_075517_Chrome.jpg
    228 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
Dziewczyny Wy wiecie wszystko. W piątek mam ginekologa i chciałam zrobić cytologię jednak od wczoraj mam katar. Czy można robić podczas przeziębienia te badanie ?
ja robiłam posiew przy katarze więc cytologię myślę, że tak. Ale zawsze możesz zadzwonić i się upewnić. Ja się pytałam mojego ginekologa powiedział jak nie ma silnego przeziębienia i gorączki to można. Wszystko mi dobrze wyszło

Dziewczyny mi kazał umówić się na drożność za miesiąc i podać na niego gdyby nie było miejsca. Pech chce, że on robi tylko w poniedziałki mi przypada 21 października a w tedy akurat w ten dzień nie dam rady bo jadę z siostrą do okulisty a u niej też taka poważniejsza sprawa z mięśniami w oku ( czeka na niego rok) i znowu czekać miesiąc. Ogólnie tam wszystko dobrze, za tydzień owu a na prawym jest pęcherzyk 15mm 💪 z tym moim progesteronem będziemy coś działać jak będę po drożności. Mogła to być jednorazowa kiepska owulka bo w kwietniu miałam proga 16

reklama
No mi lekarka zaleciła współżycia regularne co 2-3 dni i nie zwracać uwagi na aplikacje, nie przeliczać kiedy ta owulacja, itp..,
W ostatnim cyklu współżyliśmy codziennie, w dniu owulacji również(była potwierdzona u gin) i dalej się nie udało.
może się nie udać bo tyle rzeczy jest które mogą pójść nie tak że głowa mała.. też tak miałam 2 cykle temu że cały czas seksu co 2 dni i nic nie było z tego

Do góry