reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Ona zaleca aby brać wszystkie witaminy osobno i kwas foliowy nie syntetyczny ma na imię na insta planujemydiete możesz sobie zerknąć,jak patrzyłam na jej profil to z tych witamin gdzie nie musisz brać wszystkiego osobno to dobrze wypadły te .. 😛
Ja piłam smart me z helth Labs, czytałam że Little me jest super, ale cena jest wysoka.

reklama
Dziewczyny Wy wiecie wszystko. W piątek mam ginekologa i chciałam zrobić cytologię jednak od wczoraj mam katar. Czy można robić podczas przeziębienia te badanie ?

ciężko jest nadążyć bo co dietetyk i ginekolog to opinia inna,teraz też słuchałam ginekologa od niepłodności że w czasie owulacji można współżyć codziennie albo co drugi dzień bo zwiększa to szanse na poczęcie dziecka i ponoć to mit że plemniki się w taki sposób osłabia też są niby jakieś nowe badania na ten temat że to jest nie prawda i że można codziennie,mówię ciężko jest nadążyć i nie wiadomo w co wierzyć już 🫣
No mi lekarka zaleciła współżycia regularne co 2-3 dni i nie zwracać uwagi na aplikacje, nie przeliczać kiedy ta owulacja, itp..,
W ostatnim cyklu współżyliśmy codziennie, w dniu owulacji również(była potwierdzona u gin) i dalej się nie udało.

Czesc dziewczyny,w końcu mam wyniki z wczoraj. Myślicie,że teraz warto robic przyrost na tym etapie? Beta 4t1d, a wg norm wychodzi 5 tydzien. To nie za duża ta beta?

Załączniki

• Screenshot_20240919_075035_Chrome.jpg
    Screenshot_20240919_075035_Chrome.jpg
    147,7 KB · Wyświetleń: 113
  • Screenshot_20240919_075517_Chrome.jpg
    Screenshot_20240919_075517_Chrome.jpg
    228 KB · Wyświetleń: 110
Ostatnia edycja:
Dziewczyny Wy wiecie wszystko. W piątek mam ginekologa i chciałam zrobić cytologię jednak od wczoraj mam katar. Czy można robić podczas przeziębienia te badanie ?
ja robiłam posiew przy katarze więc cytologię myślę, że tak. Ale zawsze możesz zadzwonić i się upewnić. Ja się pytałam mojego ginekologa powiedział jak nie ma silnego przeziębienia i gorączki to można. Wszystko mi dobrze wyszło

Dziewczyny mi kazał umówić się na drożność za miesiąc i podać na niego gdyby nie było miejsca. Pech chce, że on robi tylko w poniedziałki mi przypada 21 października a w tedy akurat w ten dzień nie dam rady bo jadę z siostrą do okulisty a u niej też taka poważniejsza sprawa z mięśniami w oku ( czeka na niego rok) i znowu czekać miesiąc. Ogólnie tam wszystko dobrze, za tydzień owu a na prawym jest pęcherzyk 15mm 💪 z tym moim progesteronem będziemy coś działać jak będę po drożności. Mogła to być jednorazowa kiepska owulka bo w kwietniu miałam proga 16

reklama
No mi lekarka zaleciła współżycia regularne co 2-3 dni i nie zwracać uwagi na aplikacje, nie przeliczać kiedy ta owulacja, itp..,
W ostatnim cyklu współżyliśmy codziennie, w dniu owulacji również(była potwierdzona u gin) i dalej się nie udało.
może się nie udać bo tyle rzeczy jest które mogą pójść nie tak że głowa mała.. też tak miałam 2 cykle temu że cały czas seksu co 2 dni i nic nie było z tego

Do góry