Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to widać ewidentnie Obyś się szybko mogła przestać stresować, bo widzę że sporo Cię to kosztujeWali mi na głowę ale zrobiłam jeszcze jednak 2 siku a jednak widać mocniej
bez wątpliwości ciąża gratulacjeWali mi na głowę ale zrobiłam jeszcze jednak 2 siku a jednak widać mocniej
ja przyjmuje prenacaps multi 2 do tego jest właśnie dha i dokupiłam sobie z tej samej firmy cholinę ,są polecane bo mają dobry skład,na początku brałam multi 1 ale zaczęłam brać 2 bo ma też żelazo a ja mam lekko zaniżoneCzy któraś miała doczynienia z suplami Prenacaps i może się wypowiedzieć?
Zobacz załącznik 1661286
myślę że jak zobaczę prawidłowy przyrost to będzie mi trochę lepiej . Wiem że to jeszcze nie oznacza że napewno będzie dobrze ,ale delikatnie mnie to uspokoi . Już jak zobaczyłam teraz dużo ciemniejsza kreskę to mi trochę lepiejTeraz to widać ewidentnie Obyś się szybko mogła przestać stresować, bo widzę że sporo Cię to kosztuje
nie dziękuję teraz trzymać tylko mocno zaciśnięte żeby była spokojna i nudna do końcabez wątpliwości ciąża gratulacje
No tu widać ewidentnie. Bo na tamtych coś widać ale tu już konkretnie.Wali mi na głowę ale zrobiłam jeszcze jednak 2 siku a jednak widać mocniej