reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
@LadyCaro jutro punkcja, wspieram mentalnie✊✊️, oby wszystko dobrze poszło. Jak się czujesz ?
dziękuję 🥰
ogólnie bardzo dobrze. Wieczorami się czuję trochę gorzej, jakoś bardziej czuję ten brzuch i jestem zmęczona. Ale w ogólnym rozrachunku myślę, że jest wzorowo 😅 dziś mąż mnie zabiera na obiad :)
I nie pozwala mi nic robić, chciałam pochodzić na stepperze to mi nie pozwolił, bo mi jajka popękają, dziś mieliśmy robić porządek w butach, to też mówi, że nie, bo mam leżeć 😂

Z dnia na dzień było widać coraz mocniej ? Bo moja od wczoraj dużo się nie zmieniła 😔
Dodaje fotki jak to u mnie wygląda. Między 9dpo a 10dpo nie było dużej różnicy. Między 10dpo a 11dpo juz było widać różnicę. Ale np Między wczoraj 11dpo a dziś 12dpo też mala różnica więc myślę że co 2 dni jeżeli już będzie widać różnicę.

Załączniki

• 20240915_084433.jpg
    20240915_084433.jpg
    415,9 KB · Wyświetleń: 104
  • 20240915_084449.jpg
    20240915_084449.jpg
    485,4 KB · Wyświetleń: 108
Jak już o prezentach mowa … Macie pomysł na jakiś drobiazg na nadchodzący dzień chłopaka? Nie robimy dużych prezentów, ale jednak coś symbolicznie bym chciała kupić i szukam inspiracji
Ja się zastanawiam nad takim wielkim kubkiem, bo jedna herbata się skończy, to zaraz robi drugą :D to pomyślałam że może kupię taki wielki pół litrowy kubek 😂 W Empiku widziałam też dużo gadżetów 😊

Dodaje fotki jak to u mnie wygląda. Między 9dpo a 10dpo nie było dużej różnicy. Między 10dpo a 11dpo juz było widać różnicę. Ale np Między wczoraj 11dpo a dziś 12dpo też mala różnica więc myślę że co 2 dni jeżeli już będzie widać różnicę.
Sprawdzałaś przyrost bety?

reklama
czyli mówisz że co 2 dni ? Czyli jutro już powinno być lepiej widać ,oby 🤞

Do góry