Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłaś zdjęcia dzień po dniu? Masz dla porównania pokazać jak u Cb ciemniała kreska?Ja miałam też taka 4 dni temu, na zdjęciu nie bylo nic widać w sumie
dziękuję@LadyCaro jutro punkcja, wspieram mentalnie️️, oby wszystko dobrze poszło. Jak się czujesz ?
Dodaje fotki jak to u mnie wygląda. Między 9dpo a 10dpo nie było dużej różnicy. Między 10dpo a 11dpo juz było widać różnicę. Ale np Między wczoraj 11dpo a dziś 12dpo też mala różnica więc myślę że co 2 dni jeżeli już będzie widać różnicę.Z dnia na dzień było widać coraz mocniej ? Bo moja od wczoraj dużo się nie zmieniła
Ja się zastanawiam nad takim wielkim kubkiem, bo jedna herbata się skończy, to zaraz robi drugą to pomyślałam że może kupię taki wielki pół litrowy kubek W Empiku widziałam też dużo gadżetówJak już o prezentach mowa … Macie pomysł na jakiś drobiazg na nadchodzący dzień chłopaka? Nie robimy dużych prezentów, ale jednak coś symbolicznie bym chciała kupić i szukam inspiracji
Sprawdzałaś przyrost bety?Dodaje fotki jak to u mnie wygląda. Między 9dpo a 10dpo nie było dużej różnicy. Między 10dpo a 11dpo juz było widać różnicę. Ale np Między wczoraj 11dpo a dziś 12dpo też mala różnica więc myślę że co 2 dni jeżeli już będzie widać różnicę.
Tu było 8dpo jednak nic nie było widać ale od 9dpo zaczęła sie pojawiać. Zrobilam chyba z 12 testów xd jak wariatkaJa miałam też taka 4 dni temu, na zdjęciu nie bylo nic widać w sumie
Jutro idę na bete i progesteron . Juz mam stresa bo piersi nie bolą od rana..wkurza mnie to,że teraz się tak denerwuje. W ciąży z córka nie pamietam, żebym tak szukała objawów i sie nakręcała..Sprawdzałaś przyrost bety?
ja od wczoraj zrobiłam 5 albo 6 ,także też myślę że zrobię jeszcze parę napewnoTu było 8dpo jednak nic nie było widać ale od 9dpo zaczęła sie pojawiać. Zrobilam chyba z 12 testów xd jak wariatka
czyli mówisz że co 2 dni ? Czyli jutro już powinno być lepiej widać ,obyDodaje fotki jak to u mnie wygląda. Między 9dpo a 10dpo nie było dużej różnicy. Między 10dpo a 11dpo juz było widać różnicę. Ale np Między wczoraj 11dpo a dziś 12dpo też mala różnica więc myślę że co 2 dni jeżeli już będzie widać różnicę.