reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Trzymam bardzo kciuki. 🤞 Ja jeszcze też się denerwuje bo nadal jestem przed terminem miesiączki. Chodzę do wc i ciągle sprawdzam..🙄
ja mam długie cykle więc do @ mam tak naprawdę jeszcze z 5-6 dni , do 30 DC miałam być duphaston a dzisiaj 25 DC . Trzymam kciuki również za ciebie 🥰 ciężkie parę dni mnie czeka 😔

Jutro idę na bete i progesteron . Juz mam stresa bo piersi nie bolą od rana..wkurza mnie to,że teraz się tak denerwuje. W ciąży z córka nie pamietam, żebym tak szukała objawów i sie nakręcała..
mnie piersi biła delikatnie tylko , bardziej sutki . W marcu jak miałam biochem go bolały meeega. Także oczywiście też sobie wkręcam że to źle 😔

dziękuję 🥰
ogólnie bardzo dobrze. Wieczorami się czuję trochę gorzej, jakoś bardziej czuję ten brzuch i jestem zmęczona. Ale w ogólnym rozrachunku myślę, że jest wzorowo 😅 dziś mąż mnie zabiera na obiad :)
I nie pozwala mi nic robić, chciałam pochodzić na stepperze to mi nie pozwolił, bo mi jajka popękają, dziś mieliśmy robić porządek w butach, to też mówi, że nie, bo mam leżeć 😂
Jaki kochany😍

ja mam długie cykle więc do @ mam tak naprawdę jeszcze z 5-6 dni , do 30 DC miałam być duphaston a dzisiaj 25 DC . Trzymam kciuki również za ciebie 🥰 ciężkie parę dni mnie czeka 😔
Ja zwykle cykle miałam 32 dniowe. Owu 18,19 dc też potwierdzone przez ginekologa. Po łyżeczkowaniu,dostalam miesiączkę, zaczęłam prowadzić monitoring u ginekologa, robić testy owulacyjne I uwaga , nagle owu była w 24dc. Czyli cykl w sumie ten u mnie to 37 dni bo w 14 dzień po owulacji dostawałam zawsze okres. Teraz wypada "termin okresu" 17.09. Także spisałam cykl na straty, a on ske wydłużył po prostu.

Ja zwykle cykle miałam 32 dniowe. Owu 18,19 dc też potwierdzone przez ginekologa. Po łyżeczkowaniu,dostalam miesiączkę, zaczęłam prowadzić monitoring u ginekologa, robić testy owulacyjne I uwaga , nagle owu była w 24dc. Czyli cykl w sumie ten u mnie to 37 dni bo w 14 dzień po owulacji dostawałam zawsze okres. Teraz wypada "termin okresu" 17.09. Także spisałam cykl na straty, a on ske wydłużył po prostu.
ja właśnie mam wrażenie że ta faza po owulacji u mnie nie jest stała , to dopiero 2 cykl z monitoringiem i drugi raz Pani każe mi brać duphaston od 16-30 DC co już wydłuża bo daje 16 dni po owulacji ,plus klika dni po odstawieniu duphastonu zanim przyjdzie . No ale nie chce tego rozkminiac narazie . Zobaczymy co pokaże jutro test i ewentualną beta i progesteron . Coś się dzieje napewno skoro już na tyłu testach widzę z mężem cień , pytanie czy nie skończy się znowu tylko na chwilowym epizocie 🤞🤞

Wali mi na głowę ale zrobiłam jeszcze jednak 🥰 2 siku a jednak widać mocniej 🥰

Załączniki

• f733a7e5-592e-4f74-a21c-2a6773f7f887.jpeg
    f733a7e5-592e-4f74-a21c-2a6773f7f887.jpeg
    8,2 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Do góry