reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Trzymam bardzo kciuki. 🤞 Ja jeszcze też się denerwuje bo nadal jestem przed terminem miesiączki. Chodzę do wc i ciągle sprawdzam..🙄
ja mam długie cykle więc do @ mam tak naprawdę jeszcze z 5-6 dni , do 30 DC miałam być duphaston a dzisiaj 25 DC . Trzymam kciuki również za ciebie 🥰 ciężkie parę dni mnie czeka 😔

Jutro idę na bete i progesteron . Juz mam stresa bo piersi nie bolą od rana..wkurza mnie to,że teraz się tak denerwuje. W ciąży z córka nie pamietam, żebym tak szukała objawów i sie nakręcała..
mnie piersi biła delikatnie tylko , bardziej sutki . W marcu jak miałam biochem go bolały meeega. Także oczywiście też sobie wkręcam że to źle 😔

dziękuję 🥰
ogólnie bardzo dobrze. Wieczorami się czuję trochę gorzej, jakoś bardziej czuję ten brzuch i jestem zmęczona. Ale w ogólnym rozrachunku myślę, że jest wzorowo 😅 dziś mąż mnie zabiera na obiad :)
I nie pozwala mi nic robić, chciałam pochodzić na stepperze to mi nie pozwolił, bo mi jajka popękają, dziś mieliśmy robić porządek w butach, to też mówi, że nie, bo mam leżeć 😂
Jaki kochany😍

ja mam długie cykle więc do @ mam tak naprawdę jeszcze z 5-6 dni , do 30 DC miałam być duphaston a dzisiaj 25 DC . Trzymam kciuki również za ciebie 🥰 ciężkie parę dni mnie czeka 😔
Ja zwykle cykle miałam 32 dniowe. Owu 18,19 dc też potwierdzone przez ginekologa. Po łyżeczkowaniu,dostalam miesiączkę, zaczęłam prowadzić monitoring u ginekologa, robić testy owulacyjne I uwaga , nagle owu była w 24dc. Czyli cykl w sumie ten u mnie to 37 dni bo w 14 dzień po owulacji dostawałam zawsze okres. Teraz wypada "termin okresu" 17.09. Także spisałam cykl na straty, a on ske wydłużył po prostu.

Ja zwykle cykle miałam 32 dniowe. Owu 18,19 dc też potwierdzone przez ginekologa. Po łyżeczkowaniu,dostalam miesiączkę, zaczęłam prowadzić monitoring u ginekologa, robić testy owulacyjne I uwaga , nagle owu była w 24dc. Czyli cykl w sumie ten u mnie to 37 dni bo w 14 dzień po owulacji dostawałam zawsze okres. Teraz wypada "termin okresu" 17.09. Także spisałam cykl na straty, a on ske wydłużył po prostu.
ja właśnie mam wrażenie że ta faza po owulacji u mnie nie jest stała , to dopiero 2 cykl z monitoringiem i drugi raz Pani każe mi brać duphaston od 16-30 DC co już wydłuża bo daje 16 dni po owulacji ,plus klika dni po odstawieniu duphastonu zanim przyjdzie . No ale nie chce tego rozkminiac narazie . Zobaczymy co pokaże jutro test i ewentualną beta i progesteron . Coś się dzieje napewno skoro już na tyłu testach widzę z mężem cień , pytanie czy nie skończy się znowu tylko na chwilowym epizocie 🤞🤞

Wali mi na głowę ale zrobiłam jeszcze jednak 🥰 2 siku a jednak widać mocniej 🥰

Załączniki

• f733a7e5-592e-4f74-a21c-2a6773f7f887.jpeg
    f733a7e5-592e-4f74-a21c-2a6773f7f887.jpeg
    8,2 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Do góry