reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

1. Śledczym jak w serialu CSI albo sędzią.
2. Za najlepszy prezent jaki dałam, to za dzieciaka zabawkowy motocykl bratu. Pamiętam jak rodzice mu nie chcieli kupić i odkładałam wszystkie drobne jakie dostawałam żeby mu go kupić na urodziny (miałam chyba wtedy z 8 lat).
Najlepszy jaki dostałam, to chyba nie mam, każdy jest dla mnie wyjątkowy :D
3. Ulubiona emotka: 😂
4. Zdecydowanie morze
5. Gin z tonikiem
6. Umiejetność poznawania/przejmowania kogoś myśli. Taki test na szczerość i poznanie co ktoś naprawdę myśli :D
Byłaś mega siostrą 🩷 Z tym poznawaniem myśli innych to tak odważnie😁

reklama
1 chciałam być weterynarzem bardzo długo ale mi przeszło. Teraz jak tak myślę to uwielbiam wymyślać, szukać np weeeding planerka albo dekoratorka wnętrz.. czuję się w tym dobrze.
2. Ja to chyba dopiero dam mojemu mężowi na urodziny a planuje parę kółek za kierownicą sportowego albo wyścigowego auta. Mamie zbieram kasę na 50tke aby kupiła co za pragnie. A co ja dostałam ? Zawsze mówiłam ( ja kiedyś sobie kupię iPhona ) mówiłam ale myślałam aaa dobra nie realne i w tym roku na urodziny dostałam taki prezent 😱 i jak to mówił bo zawsze marzyłam ❣️
3. 😂🤭🤔😱🫣🤦🏻‍♀️ a nie lubię bardzo minki nienawiści ,, 🙂😉
4. Mieszkam prawie, że w górach jakoś 1h do Zakopanego i na grapie co w zimie się jeździć boję 😂 więc uwielbiam morze. Zawsze marzyłam o domku nad morzem ale nie polskim bo ja z tych ciepłych 😂
5. Chyba sex on the beach 🏝️⬆️ogólnie to lubię wymyślne drinki i kolorowe
6. Cofanie w czasie i czytanie w myślach. Ktoś tu pisał o filmikach z naszych snów i się z tym zgadzam 😃
Gratuluję wymarzonego prezentu😊 i przypomniałaś mi o tym weterynarzu, też kiedyś chciałam być i mieć schronisko dla zwierząt🫠 do domu zawsze znosiłam niechciane małe koty 😅 z tymi snami też w sumie ciekawa opcja.

Jak tam dziewczyny mija weekend? Żeby oderwać trochę głowę od starań może trochę napiszecie o sobie, nieobowiązkowe😁🙂
1. Kim chciałyście zostać jako dziecko?
2. Jaki jest najlepszy prezent jaki komuś dałyście i jaki otrzymałyście?
3. Wasza ulubiona emotka? 😁
4. Góry czy morze?
5. Ulubiony drink/ napój z procentami?
6. Jaką supermoc chciałybyście posiadać?
Na wszystko nie trzeba odpowiadać, dla waszej dowolności i chęci

Ja chciałam zostać piosenkarką. Czasem też myślałam o policjantce😆 najlepszy prezent wg mnie jaki dałam to była nawigacja profesjonalna dla zawodowych kierowców dla męża, o której ciągle gadał, a szkoda mu było wydać kasę, cieszył się jak dziecko jak ją dostał😄 ja bardzo cieszyłam się jak mój mąż wtedy jeszcze chłopak wrócił zza granicy po 3 miesiącach (ja wtedy się uczyłam i nie mogłam wyjechać, w żołądku to mnie aż kręciło ze szczęścia i takie uczucie trochę nie do opisania ale najbardziej utkwiło w mojej pamięci😍) z rzeczy materialnych to słuchawki, które mam do teraz i w końcu szanuję, po tym jak 3 poprzednie zostawiałam z roztargnienia na siłowni i przepadły jak amba kamfora😅 dostałam je , powiedział , że od serca i to po to żebym kolejnych nie zgubiła🥰
Moja ulubiona to 😁 morze jest piękne, mieszkam 2 minuty od plaży, ale jednak góry💪 ulubiony drink to gin z tonikiem lodem i cytryną, przez mojego zwany żywoplotem🤣 jaka supermoc? Na pewno chciałabym posiadać umiejętność rządzenia czasem 👹
1. Ja zawsze chciałam byc analitykiem finansowym, a jestem lesnikiem😅
2.Najlepszy prezent dostalam od męża robot kuchenny, bo kocham piec torty i wiecznie się szarpałam z mikserem. Najlepszy prezent jaki dałam to hmmm, chyba z wymarzonej lornetki mąż najbardziej sie ucieszył 😁
3. Ulubiona to ta😅
4. Góry, uwielbiam chodzić i podziwiać 🥰
5. Mohito,ale aktualnie od 4 lat wcale nie piłam alkoholu😅
6. Ciężko tak wybrać,ale chyba po prostu chciałabym się tak nie przejmować,stresować wszystkim. Mega panikuje i jestem malo pewna siebie😅

a a propo emotek jeszcze to strasznie nie lubię jak ktoś używa ";)" w złym kontekście! Dla mnie to jest "wink", czyli używam ją jak np piszę do męża "wracaj na obiad, mam dla Ciebie super deser ;)"
A nie "siema co u Was? ;)"

Dalej chyba słabo widać na zdjęciu 😔 na żywo jest delikatnie ciemniejsza niż wczoraj ale dalej jest cień cienia . Jutro powtórzę i skórę na będę . Coś musi być na rzeczy 5 testów nie może się mylić 🤞
Na zdjęciu słabo, ale coś tam widać jak mocno powiększam. Oby to było to 🤞

Na zdjęciu słabo, ale coś tam widać jak mocno powiększam. Oby to było to 🤞
nie pozostaje nic innego jak czekać 😔 myślisz że to nie za późno pierwszy pozytywny 11 dpo ? Myślisz że ten progres kreski jutro już powinien być mocno widoczny ? Wiem że najwięcej powie mi beta i przyrost ale już się stresuje 😔

Dalej chyba słabo widać na zdjęciu 😔 na żywo jest delikatnie ciemniejsza niż wczoraj ale dalej jest cień cienia . Jutro powtórzę i skórę na będę . Coś musi być na rzeczy 5 testów nie może się mylić 🤞
Ja miałam też taka 4 dni temu, na zdjęciu nie bylo nic widać w sumie😅

Załączniki

• Screenshot_20240915_082913_Gallery.jpg
    Screenshot_20240915_082913_Gallery.jpg
    148,7 KB · Wyświetleń: 85
reklama
nie pozostaje nic innego jak czekać 😔 myślisz że to nie za późno pierwszy pozytywny 11 dpo ? Myślisz że ten progres kreski jutro już powinien być mocno widoczny ? Wiem że najwięcej powie mi beta i przyrost ale już się stresuje 😔
Ciężko mi powiedzieć ja może raz w życiu przez te 3 lata miałam cień na teście (niebieski na Clerblue)i okazał się fałszywką. Na forum są dziewczyny, które miały pozytywne testy w takim samym czasie jak Ty na pewno, ale jak mówisz beta da odpowiedź jak jest u Ciebie.

Do góry