reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

To jak narazie z tym rządzeniem czasem i cofaniem mamy podobnie😃 whisky z wodą?! Serio😂 mój mózg whisky nie ogarnia co dopiero z wodą😅
Nauczycielką jakiego przedmiotu?🙂
tak, ludzie piją whisky z colą, a ja dodaję trochę wody i taki oto drink :D to się wywodzi z tego, że ja niezbyt lubie słodkie, a drinki to już w ogóle. Dlatego lubię właśnie whisky z wodą, piwo, ewentualnie prosseco (żadne tam aperole).
W sumie o przedmiocie nie myślałam 😂 to było za dzieciaka. Ale pamiętam, jak kazałam się mojemu bratu bawić ze mną w szkołę, a w zamian za to oddawałam mu moje kolejki grania na komputerze :D

reklama
Jak tam dziewczyny mija weekend? Żeby oderwać trochę głowę od starań może trochę napiszecie o sobie, nieobowiązkowe😁🙂
1. Kim chciałyście zostać jako dziecko?
2. Jaki jest najlepszy prezent jaki komuś dałyście i jaki otrzymałyście?
3. Wasza ulubiona emotka? 😁
4. Góry czy morze?
5. Ulubiony drink/ napój z procentami?
6. Jaką supermoc chciałybyście posiadać?
Na wszystko nie trzeba odpowiadać, dla waszej dowolności i chęci

Ja chciałam zostać piosenkarką. Czasem też myślałam o policjantce😆 najlepszy prezent wg mnie jaki dałam to była nawigacja profesjonalna dla zawodowych kierowców dla męża, o której ciągle gadał, a szkoda mu było wydać kasę, cieszył się jak dziecko jak ją dostał😄 ja bardzo cieszyłam się jak mój mąż wtedy jeszcze chłopak wrócił zza granicy po 3 miesiącach (ja wtedy się uczyłam i nie mogłam wyjechać, w żołądku to mnie aż kręciło ze szczęścia i takie uczucie trochę nie do opisania ale najbardziej utkwiło w mojej pamięci😍) z rzeczy materialnych to słuchawki, które mam do teraz i w końcu szanuję, po tym jak 3 poprzednie zostawiałam z roztargnienia na siłowni i przepadły jak amba kamfora😅 dostałam je , powiedział , że od serca i to po to żebym kolejnych nie zgubiła🥰
Moja ulubiona to 😁 morze jest piękne, mieszkam 2 minuty od plaży, ale jednak góry💪 ulubiony drink to gin z tonikiem lodem i cytryną, przez mojego zwany żywoplotem🤣 jaka supermoc? Na pewno chciałabym posiadać umiejętność rządzenia czasem 👹
nauczycielem, z wykształcenia jestem pedagogiem opiekuńczo wychowawczym ale obecnie nie pracuje w żłobku :) +2. Kołpak samochodowy, 🤣( dałam chłopakowi, który mi się podobał ) 3 🤣bo lubię się śmiać 4. Góry. 5. Aperol w moich żyłach płynie 🤩

Jak tam dziewczyny mija weekend? Żeby oderwać trochę głowę od starań może trochę napiszecie o sobie, nieobowiązkowe😁🙂
4. Góry czy morze?

Ja chciałam zostać piosenkarką. Czasem też myślałam o policjantce😆 najlepszy prezent wg mnie jaki dałam to była nawigacja profesjonalna dla zawodowych kierowców dla męża, o której ciągle gadał, a szkoda mu było wydać kasę, cieszył się jak dziecko jak ją dostał😄 ja bardzo cieszyłam się jak mój mąż wtedy jeszcze chłopak wrócił zza granicy po 3 miesiącach (ja wtedy się uczyłam i nie mogłam wyjechać, w żołądku to mnie aż kręciło ze szczęścia i takie uczucie trochę nie do opisania ale najbardziej utkwiło w mojej pamięci😍) z rzeczy materialnych to słuchawki, które mam do teraz i w końcu szanuję, po tym jak 3 poprzednie zostawiałam z roztargnienia na siłowni i przepadły jak amba kamfora😅 dostałam je , powiedział , że od serca i to po to żebym kolejnych nie zgubiła🥰
Moja ulubiona to 😁 morze jest piękne, mieszkam 2 minuty od plaży, ale jednak góry💪 ulubiony drink to gin z tonikiem lodem i cytryną, przez mojego zwany żywoplotem🤣 jaka supermoc? Na pewno chciałabym posiadać umiejętność rządzenia czasem 👹

1. Śledczym jak w serialu CSI albo sędzią.
2. Za najlepszy prezent jaki dałam, to za dzieciaka zabawkowy motocykl bratu. Pamiętam jak rodzice mu nie chcieli kupić i odkładałam wszystkie drobne jakie dostawałam żeby mu go kupić na urodziny (miałam chyba wtedy z 8 lat).
Najlepszy jaki dostałam, to chyba nie mam, każdy jest dla mnie wyjątkowy :D
3. Ulubiona emotka: 😂
4. Zdecydowanie morze
5. Gin z tonikiem
6. Umiejetność poznawania/przejmowania kogoś myśli. Taki test na szczerość i poznanie co ktoś naprawdę myśli :D

4. Góry czy morze?

1 chciałam być weterynarzem bardzo długo ale mi przeszło. Teraz jak tak myślę to uwielbiam wymyślać, szukać np weeeding planerka albo dekoratorka wnętrz.. czuję się w tym dobrze.
2. Ja to chyba dopiero dam mojemu mężowi na urodziny a planuje parę kółek za kierownicą sportowego albo wyścigowego auta. Mamie zbieram kasę na 50tke aby kupiła co za pragnie. A co ja dostałam ? Zawsze mówiłam ( ja kiedyś sobie kupię iPhona ) mówiłam ale myślałam aaa dobra nie realne i w tym roku na urodziny dostałam taki prezent 😱 i jak to mówił bo zawsze marzyłam ❣️
3. 😂🤭🤔😱🫣🤦🏻‍♀️ a nie lubię bardzo minki nienawiści ,, 🙂😉
4. Mieszkam prawie, że w górach jakoś 1h do Zakopanego i na grapie co w zimie się jeździć boję 😂 więc uwielbiam morze. Zawsze marzyłam o domku nad morzem ale nie polskim bo ja z tych ciepłych 😂
5. Chyba sex on the beach 🏝️⬆️ogólnie to lubię wymyślne drinki i kolorowe
6. Cofanie w czasie i czytanie w myślach. Ktoś tu pisał o filmikach z naszych snów i się z tym zgadzam 😃

Jak już o prezentach mowa … Macie pomysł na jakiś drobiazg na nadchodzący dzień chłopaka? Nie robimy dużych prezentów, ale jednak coś symbolicznie bym chciała kupić i szukam inspiracji

Dalej chyba słabo widać na zdjęciu 😔 na żywo jest delikatnie ciemniejsza niż wczoraj ale dalej jest cień cienia . Jutro powtórzę i skórę na będę . Coś musi być na rzeczy 5 testów nie może się mylić 🤞

Załączniki

• 2dc933ce-fdb5-4c01-8615-37efa4223621.jpeg
    2dc933ce-fdb5-4c01-8615-37efa4223621.jpeg
    48 KB · Wyświetleń: 111
  • 57c33450-c19a-4521-bae7-4b76503b9c4a.jpeg
    57c33450-c19a-4521-bae7-4b76503b9c4a.jpeg
    47,5 KB · Wyświetleń: 110
Dalej chyba słabo widać na zdjęciu 😔 na żywo jest delikatnie ciemniejsza niż wczoraj ale dalej jest cień cienia . Jutro powtórzę i skórę na będę . Coś musi być na rzeczy 5 testów nie może się mylić 🤞
jak tak się przypatrzę, to rzeczywiście coś tam się tli. A przypomnij, ile dpo jesteś?

reklama
nauczycielem, z wykształcenia jestem pedagogiem opiekuńczo wychowawczym ale obecnie nie pracuje w żłobku :) +2. Kołpak samochodowy, 🤣( dałam chłopakowi, który mi się podobał ) 3 🤣bo lubię się śmiać 4. Góry. 5. Aperol w moich żyłach płynie 🤩
Aperola to ja nigdy nie próbowałam 🫣🙈
Kołpak chyba nie 1? xD

Do góry