reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

To jak narazie z tym rządzeniem czasem i cofaniem mamy podobnie😃 whisky z wodą?! Serio😂 mój mózg whisky nie ogarnia co dopiero z wodą😅
Nauczycielką jakiego przedmiotu?🙂
tak, ludzie piją whisky z colą, a ja dodaję trochę wody i taki oto drink :D to się wywodzi z tego, że ja niezbyt lubie słodkie, a drinki to już w ogóle. Dlatego lubię właśnie whisky z wodą, piwo, ewentualnie prosseco (żadne tam aperole).
W sumie o przedmiocie nie myślałam 😂 to było za dzieciaka. Ale pamiętam, jak kazałam się mojemu bratu bawić ze mną w szkołę, a w zamian za to oddawałam mu moje kolejki grania na komputerze :D

reklama
Jak tam dziewczyny mija weekend? Żeby oderwać trochę głowę od starań może trochę napiszecie o sobie, nieobowiązkowe😁🙂
1. Kim chciałyście zostać jako dziecko?
2. Jaki jest najlepszy prezent jaki komuś dałyście i jaki otrzymałyście?
3. Wasza ulubiona emotka? 😁
4. Góry czy morze?
5. Ulubiony drink/ napój z procentami?
6. Jaką supermoc chciałybyście posiadać?
Na wszystko nie trzeba odpowiadać, dla waszej dowolności i chęci

Ja chciałam zostać piosenkarką. Czasem też myślałam o policjantce😆 najlepszy prezent wg mnie jaki dałam to była nawigacja profesjonalna dla zawodowych kierowców dla męża, o której ciągle gadał, a szkoda mu było wydać kasę, cieszył się jak dziecko jak ją dostał😄 ja bardzo cieszyłam się jak mój mąż wtedy jeszcze chłopak wrócił zza granicy po 3 miesiącach (ja wtedy się uczyłam i nie mogłam wyjechać, w żołądku to mnie aż kręciło ze szczęścia i takie uczucie trochę nie do opisania ale najbardziej utkwiło w mojej pamięci😍) z rzeczy materialnych to słuchawki, które mam do teraz i w końcu szanuję, po tym jak 3 poprzednie zostawiałam z roztargnienia na siłowni i przepadły jak amba kamfora😅 dostałam je , powiedział , że od serca i to po to żebym kolejnych nie zgubiła🥰
Moja ulubiona to 😁 morze jest piękne, mieszkam 2 minuty od plaży, ale jednak góry💪 ulubiony drink to gin z tonikiem lodem i cytryną, przez mojego zwany żywoplotem🤣 jaka supermoc? Na pewno chciałabym posiadać umiejętność rządzenia czasem 👹
nauczycielem, z wykształcenia jestem pedagogiem opiekuńczo wychowawczym ale obecnie nie pracuje w żłobku :) +2. Kołpak samochodowy, 🤣( dałam chłopakowi, który mi się podobał ) 3 🤣bo lubię się śmiać 4. Góry. 5. Aperol w moich żyłach płynie 🤩

Jak tam dziewczyny mija weekend? Żeby oderwać trochę głowę od starań może trochę napiszecie o sobie, nieobowiązkowe😁🙂
4. Góry czy morze?

Ja chciałam zostać piosenkarką. Czasem też myślałam o policjantce😆 najlepszy prezent wg mnie jaki dałam to była nawigacja profesjonalna dla zawodowych kierowców dla męża, o której ciągle gadał, a szkoda mu było wydać kasę, cieszył się jak dziecko jak ją dostał😄 ja bardzo cieszyłam się jak mój mąż wtedy jeszcze chłopak wrócił zza granicy po 3 miesiącach (ja wtedy się uczyłam i nie mogłam wyjechać, w żołądku to mnie aż kręciło ze szczęścia i takie uczucie trochę nie do opisania ale najbardziej utkwiło w mojej pamięci😍) z rzeczy materialnych to słuchawki, które mam do teraz i w końcu szanuję, po tym jak 3 poprzednie zostawiałam z roztargnienia na siłowni i przepadły jak amba kamfora😅 dostałam je , powiedział , że od serca i to po to żebym kolejnych nie zgubiła🥰
Moja ulubiona to 😁 morze jest piękne, mieszkam 2 minuty od plaży, ale jednak góry💪 ulubiony drink to gin z tonikiem lodem i cytryną, przez mojego zwany żywoplotem🤣 jaka supermoc? Na pewno chciałabym posiadać umiejętność rządzenia czasem 👹

1. Śledczym jak w serialu CSI albo sędzią.
2. Za najlepszy prezent jaki dałam, to za dzieciaka zabawkowy motocykl bratu. Pamiętam jak rodzice mu nie chcieli kupić i odkładałam wszystkie drobne jakie dostawałam żeby mu go kupić na urodziny (miałam chyba wtedy z 8 lat).
Najlepszy jaki dostałam, to chyba nie mam, każdy jest dla mnie wyjątkowy :D
3. Ulubiona emotka: 😂
4. Zdecydowanie morze
5. Gin z tonikiem
6. Umiejetność poznawania/przejmowania kogoś myśli. Taki test na szczerość i poznanie co ktoś naprawdę myśli :D

4. Góry czy morze?

1 chciałam być weterynarzem bardzo długo ale mi przeszło. Teraz jak tak myślę to uwielbiam wymyślać, szukać np weeeding planerka albo dekoratorka wnętrz.. czuję się w tym dobrze.
2. Ja to chyba dopiero dam mojemu mężowi na urodziny a planuje parę kółek za kierownicą sportowego albo wyścigowego auta. Mamie zbieram kasę na 50tke aby kupiła co za pragnie. A co ja dostałam ? Zawsze mówiłam ( ja kiedyś sobie kupię iPhona ) mówiłam ale myślałam aaa dobra nie realne i w tym roku na urodziny dostałam taki prezent 😱 i jak to mówił bo zawsze marzyłam ❣️
3. 😂🤭🤔😱🫣🤦🏻‍♀️ a nie lubię bardzo minki nienawiści ,, 🙂😉
4. Mieszkam prawie, że w górach jakoś 1h do Zakopanego i na grapie co w zimie się jeździć boję 😂 więc uwielbiam morze. Zawsze marzyłam o domku nad morzem ale nie polskim bo ja z tych ciepłych 😂
5. Chyba sex on the beach 🏝️⬆️ogólnie to lubię wymyślne drinki i kolorowe
6. Cofanie w czasie i czytanie w myślach. Ktoś tu pisał o filmikach z naszych snów i się z tym zgadzam 😃

Jak już o prezentach mowa … Macie pomysł na jakiś drobiazg na nadchodzący dzień chłopaka? Nie robimy dużych prezentów, ale jednak coś symbolicznie bym chciała kupić i szukam inspiracji

Dalej chyba słabo widać na zdjęciu 😔 na żywo jest delikatnie ciemniejsza niż wczoraj ale dalej jest cień cienia . Jutro powtórzę i skórę na będę . Coś musi być na rzeczy 5 testów nie może się mylić 🤞

Załączniki

• 2dc933ce-fdb5-4c01-8615-37efa4223621.jpeg
    2dc933ce-fdb5-4c01-8615-37efa4223621.jpeg
    48 KB · Wyświetleń: 109
  • 57c33450-c19a-4521-bae7-4b76503b9c4a.jpeg
    57c33450-c19a-4521-bae7-4b76503b9c4a.jpeg
    47,5 KB · Wyświetleń: 106
Dalej chyba słabo widać na zdjęciu 😔 na żywo jest delikatnie ciemniejsza niż wczoraj ale dalej jest cień cienia . Jutro powtórzę i skórę na będę . Coś musi być na rzeczy 5 testów nie może się mylić 🤞
jak tak się przypatrzę, to rzeczywiście coś tam się tli. A przypomnij, ile dpo jesteś?

reklama
nauczycielem, z wykształcenia jestem pedagogiem opiekuńczo wychowawczym ale obecnie nie pracuje w żłobku :) +2. Kołpak samochodowy, 🤣( dałam chłopakowi, który mi się podobał ) 3 🤣bo lubię się śmiać 4. Góry. 5. Aperol w moich żyłach płynie 🤩
Aperola to ja nigdy nie próbowałam 🫣🙈
Kołpak chyba nie 1? xD

Do góry