K448
Fanka BB :)
Chyba tylko targ nigdy nie wiedziałam w sklepie
A można gdzieś w sklepie kupić jagody??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tylko targ nigdy nie wiedziałam w sklepie
A można gdzieś w sklepie kupić jagody??
To zależy.Pierwszy raz zaczęłam robić testy owu pierwszy zrobiłam 10 dnia cyklu. Głupie pytanie ale czy jeśli dziś kreska już jest ciemniejsza to się coś zbliża czy to tak nie działa ?
Dziękuję za odpowiedź. Nie ukrywam że to narazie dla mnie czarna magia. Też mam cichą nadzieję że nie zdążę się tego nauczyć bo nie będę miała okazjiTo zależy.
U niektórych dziewczyn będzie to działało w ten sposób, że kreska będzie robić się coraz ciemniejsza aż do piku.. U innych może być każdego dnia raz jaśniejsza, raz ciemniejsza aż w końcu pewnego dnia będzie piękny pik.
Nie ma reguły. Jak po obserwujesz kilka cykli będziesz wiedziała jak u Ciebie.
Choć oczywiście życzę żeby nie trzeba było sprawdzać przez kilka cykli
to wygląda obiecującoWczoraj wstawiłam te wyschnięte kartki, a przecież mam zdjęcia świeżaków w premom
Od góry kolejno 8,9,10,11 dzień po zastrzyku, a ten ostatni jest z dziś 12 dzień po.
Ciekawe czy coś jest na rzeczy czy pinki robią sobie bekę ze mnie, bo w sumie lubią dramatyzować .
Może tez zastrzyk wypłukuje się różnie, ale dzis akurat wstawiałam w nocy wiec myślałam ze wyjdzie jasniutka
Ewentualnie osiedlowe warzywniaczki, ostatnio widziałam w jednym - po krakosku - BORÓWKIChyba tylko targ nigdy nie wiedziałam w sklepie
DziękujęTutaj na dole masz rozpiskę leków z przykładowymi cenami i refundacją https://klinikabocian.pl/wiedza/artykul/Stymulacja-hormonalna-do-in-vitro-leki-i-ich-refundacja
Oczywiście tekst u góry o zasadach jeszcze nie zaktualizowany wg nowych zmian które wchodzą od 1 lipca. Ale to co na dole w tabeli zostaje tak samo.
Dla przykładu - myśmy wykupili pierwszą receptę i zamiast 1800 zł wyszło jakoś 350 zł więc różnica spora.
Miało być jak u was z planem?Dziękuję
A u was z planem?
Hej u mnie to średnio tak wygląda polecam apke premomDziewczyny, mam pytanie. Ja średnio niestety obeznana z mierzeniem temperatury to się upewnię - dzisiaj w końcu rano złapałam jako taki peak na testach. Co jutro rano musiałoby się stać z temperaturą, żeby sugerowała ona owulację? I tak sprawdzę proga 7dpo (w następny piątek), ale chciałam się dopytać czy temperatura jutro mi coś już podpowie.
Na razie mam takHej u mnie to średnio tak wygląda polecam apke premom
Niebieska to temp a czerwona testy owulacyjne.
Badać proga idę po 7-8 dniach wyższych temp.
Zobacz załącznik 1641647