reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
Haha, ja też planuję chwytac się różnych sposobów, więc idę dzisiaj do apteki po ACC i olej z wiesiołka (ale w kapsułkach, do tych do picia nie mogę się przekonać 😁😁).

Testy owulacyjne czekają w szafce, także czekam na koniec okresu i bierzemy się do roboty 😉
Ja olej z wiesiołka będę brać jak się nie uda w tym cyklu bo czytałam że też ma wpływ na skórę i włosy. Trzymam kciuki za te ACC 🥰 niech działa cuda.

@pawik wpisałam Cię zgodnie z Twoją prośbą 🙂
@Travel92 a Ciebie póki co wpisałam na ławeczkę, gdy będziesz wiedziała kiedy chcesz testować to daj znać, przepiszę Cię w odpowiednie miejsce 😉
@Patka2207 ja już bym testowała 🙈
Dzięki! U mnie następne testowanie wypadnie dopiero we wrześniu, więc mamy czas :)

reklama
Do góry