mammania
Fanka BB :)
Hmm, no termin taki, że ja już bym testowała bo wtedy faktycznie można już odczuwać pierwsze pierwsze objawy.ok 12dpo nie sprawdzałam więc z wyczucia na razie na spokojnie się staramy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm, no termin taki, że ja już bym testowała bo wtedy faktycznie można już odczuwać pierwsze pierwsze objawy.ok 12dpo nie sprawdzałam więc z wyczucia na razie na spokojnie się staramy
no właśnie jutro mam termin obiecałam sobie, że nie będę świrować a drażni mnie gardło czytałam, że tantum verde można w ciąży nie wiem czy to prawdaHmm, no termin taki, że ja już bym testowała bo wtedy faktycznie można już odczuwać pierwsze pierwsze objawy.
Jakie piękne krechy czekamy na betęDziś w dniu spodziewanej Na wyniki pierwszej bety czekam spokojnie
Ja olej z wiesiołka będę brać jak się nie uda w tym cyklu bo czytałam że też ma wpływ na skórę i włosy. Trzymam kciuki za te ACC niech działa cuda.Haha, ja też planuję chwytac się różnych sposobów, więc idę dzisiaj do apteki po ACC i olej z wiesiołka (ale w kapsułkach, do tych do picia nie mogę się przekonać ).
Testy owulacyjne czekają w szafce, także czekam na koniec okresu i bierzemy się do roboty
Niekoniecznie, wiele kobiet nawet nie wie, że nie ma tych kirów i w ciążę zachodzi. Natomiast jak już wiesz to warto wybrać się do immunologaHej, jak nie mam Kir implantacyjnych, to mam rozumieć, że szanse bez wspomagania na ciążę to 0%?
Dzięki! U mnie następne testowanie wypadnie dopiero we wrześniu, więc mamy czas@pawik wpisałam Cię zgodnie z Twoją prośbą
@Travel92 a Ciebie póki co wpisałam na ławeczkę, gdy będziesz wiedziała kiedy chcesz testować to daj znać, przepiszę Cię w odpowiednie miejsce
@Patka2207 ja już bym testowała
Ooo, dobrze wiedzieć, dziękuję za wskazówkę.To badanie sprawdza czy nasz organizm zwalcza limfocyty partnera - to może być przyczyną poronień i niepłodności u danej pary. Zazwyczaj wykonuje się to razem z allo - MLR.