reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

To jeszcze zależy, kto jaką dawkę bierze. Ja mam akurat zalecone 200mg i wtedy taki Kenay 100mg starczyłby mi na miesiąc za ok. 110zł. A kupiłam z Now Foods, też opakowanie 60 kaps, ale od razu 200mg i wychodzi za ok. 113zł taka miesięczna kuracja.
Ale ostatnio jedna z dziewczyn mi podesłała jakiś post z Instagrama, że Q10 powinno się brać tylko do owulacji, podobnie jak wiesiołka i resweratrol. Więc teraz jedno opakowanie starczy mi na dłużej 😄
Ja mam zalecone 2x 200mg czyli 4 tabletki dziennie.

reklama
Mały sukces, na 8 lipca mam teleporadę u immunolog Małgorzaty Jarosz, ależ ciężko z terminami do immunologów( a niektórzy wręcz zaznaczają , że pierwsze wizyty muszą być stacjonarne) ...niby babeczka z Gamety mi mówiła, że ogarnie mi wizytę, jeśli lekarz zobaczy wyniki I stwierdzi, że jest konieczna- ale wolałam się ubezpieczyć i udało się.

Mały sukces, na 8 lipca mam teleporadę u immunolog Małgorzaty Jarosz, ależ ciężko z terminami do immunologów( a niektórzy wręcz zaznaczają , że pierwsze wizyty muszą być stacjonarne) ...niby babeczka z Gamety mi mówiła, że ogarnie mi wizytę, jeśli lekarz zobaczy wyniki I stwierdzi, że jest konieczna- ale wolałam się ubezpieczyć i udało się.
Mam nadzieję, że Pani doktor Wam pomoże!
Przypomnij, jakie Wam tam wyniki wyszły?

No nie 🫣 zrobiłam pierwszego owulaka w tym cyklu i taki zonk. Peak w 12dc, tego jeszcze nie było 🫣 trochę mi to krzyżuje plany bo w takim razie okres mi przypadnie akurat na wyjazd… no i już na bank nie zdążymy z ivf bo pierwsza wizyta 11 czerwca a okres zakładając że owu jutro byłby 13 czerwca 😭

Załączniki

• IMG_7029.jpeg
    IMG_7029.jpeg
    66,5 KB · Wyświetleń: 61
Dziewczyny nie wiem czy widzialyscie, na amerykańskich profilach już trąbią ze badanie AMH oficjalnie zastępuje obraz pco w usg w diagnostyce pcos!
I staje się nowym kryterium do spełnienia przy kwalifikacji choroby!

reklama
Do góry