mammania
Fanka BB :)
Hmm, no termin taki, że ja już bym testowałaok 12dpo nie sprawdzałam więc z wyczucia na razie na spokojnie się staramy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm, no termin taki, że ja już bym testowałaok 12dpo nie sprawdzałam więc z wyczucia na razie na spokojnie się staramy
no właśnie jutro mam termin obiecałam sobie, że nie będę świrowaćHmm, no termin taki, że ja już bym testowałabo wtedy faktycznie można już odczuwać pierwsze pierwsze objawy.
Jakie piękne krechyDziś w dniu spodziewanejNa wyniki pierwszej bety czekam spokojnie
![]()
Ja olej z wiesiołka będę brać jak się nie uda w tym cyklu bo czytałam że też ma wpływ na skórę i włosy. Trzymam kciuki za te ACCHaha, ja też planuję chwytac się różnych sposobów, więc idę dzisiaj do apteki po ACC i olej z wiesiołka (ale w kapsułkach, do tych do picia nie mogę się przekonać).
Testy owulacyjne czekają w szafce, także czekam na koniec okresu i bierzemy się do roboty![]()
Niekoniecznie, wiele kobiet nawet nie wie, że nie ma tych kirów i w ciążę zachodzi. Natomiast jak już wiesz to warto wybrać się do immunologaHej, jak nie mam Kir implantacyjnych, to mam rozumieć, że szanse bez wspomagania na ciążę to 0%?
Dzięki! U mnie następne testowanie wypadnie dopiero we wrześniu, więc mamy czas@pawik wpisałam Cię zgodnie z Twoją prośbą
@Travel92 a Ciebie póki co wpisałam na ławeczkę, gdy będziesz wiedziała kiedy chcesz testować to daj znać, przepiszę Cię w odpowiednie miejsce
@Patka2207 ja już bym testowała![]()
Ooo, dobrze wiedzieć, dziękuję za wskazówkę.To badanie sprawdza czy nasz organizm zwalcza limfocyty partnera - to może być przyczyną poronień i niepłodności u danej pary. Zazwyczaj wykonuje się to razem z allo - MLR.