reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
Ja za to dostałam właśnie wyniki krwi i kurcze, mimo euthyroxu znowu mi TSH podskoczyło do 3,5 😒 w przyszłym tyg mam Endo, zobaczymy co powie. A myślicie że przy tym TSH ft4 0,93 jest ok? (Norma 0,7-1,48)

Ja za to dostałam właśnie wyniki krwi i kurcze, mimo euthyroxu znowu mi TSH podskoczyło do 3,5 😒 w przyszłym tyg mam Endo, zobaczymy co powie. A myślicie że przy tym TSH ft4 0,93 jest ok? (Norma 0,7-1,48)
A jak bierzesz Euthyrox to pilnujesz żeby być na czczo i przez pół godziny po nim nie jesz/ nie pijesz nic? 🙂

Ten 😉

Może być też od Aliness - tam jest 100 kaps. i kosztuje 40zł.

Ten pierwszy, który wrzuciłaś (Pregna - Step 1) ma mieszankę dwóch form kwasu foliowego, ale też jod, a ja osobiście nie jestem zwolenniczką jego suplementacji bez wyraźnych wskazań (ale to oczywiście indywidualna decyzja każdego). Ten drugi to najprawdopodobniej „zwykły” kwas foliowy, czyli ten niemetylowany.

Ten np?
❤️

reklama
Dawno mnie nie było, ale muszę się wyrzygać brzydko mówiąc. Mam stresujący okres w pracy bardzo. Szef ma chyba kiepski okres i się czepia wszystkiego czego tylko można. Generalnie lubię te pracę, nie chciałam nic zmieniać, tym bardziej w takim momencie życia. Nie mniej jednak permanentny wkurw na robotę chyba nie pomaga mojemu życiu po pracy.

Do góry