Cześć dziewczyny. Mam termin na sam początek lutego, ale liczę na to, że spotkamy się z dzidzia już w styczniu Czytałam wasze wypowiedzi i bardzo mi pomogły uspokoić się w niektórych sytuacjach więc postanowiłam się przywitać mi brzuch twardnieje już od 20 tc, dostałam większą dawkę magnezu I luteinę dopochwowo, ale średnio pomogło. Z dzieckiem wszystko ok. Mam do was pytanie. Już buszowałam w internecie, ale może wy macie podobnie. Czuję teraz czesto takie jakby drgawki, trzepot dziecka. Macie może podobnie? Zaczęło mnie to martwić. Moze to normalne albo czkawka? Wizytę mam jutro to podpytam o to
reklama
Zauważyłam to często u mojego w ogóle nie pomyślałam że to mogłoby być coś dziwnego albo niepokojącego bardziej się śmieje że odczucie jest takie jakby pies się za uchem drapałCześć dziewczyny. Mam termin na sam początek lutego, ale liczę na to, że spotkamy się z dzidzia już w styczniu Czytałam wasze wypowiedzi i bardzo mi pomogły uspokoić się w niektórych sytuacjach więc postanowiłam się przywitać mi brzuch twardnieje już od 20 tc, dostałam większą dawkę magnezu I luteinę dopochwowo, ale średnio pomogło. Z dzieckiem wszystko ok. Mam do was pytanie. Już buszowałam w internecie, ale może wy macie podobnie. Czuję teraz czesto takie jakby drgawki, trzepot dziecka. Macie może podobnie? Zaczęło mnie to martwić. Moze to normalne albo czkawka? Wizytę mam jutro to podpytam o to
Rozumiem w pełni, mam nadzieję że na tym forum znajdziesz spokójOoo wlasnie! Dokładnie to samo tak czułam, że sobie coś wkręciłam ja to z tych przewrażliwionych. Nawet mój mąż mówi, że ja to powinnam zamieszkać z moją gin na czas ciazy
Czytałam wasze wypowiedzi tak poczułam, że właśnie tutaj znajdę zrozumienie. DziękujęRozumiem w pełni, mam nadzieję że na tym forum znajdziesz spokój
Dokładnie, gbs przy innych bakteriach czy wirusach to pikuśTeraz oglądałam sztukę rodzenia to akurat mówili że 1/3 rodzących ma dodatni gbs. Nie ma co się przejmować, dadzą antybiotyk i tyle.
Ile jest kobiet które mają poważniejsze choroby - hiv pozytywny czy zapalenie wątroby a dzieci są zdrowe. Nie martw się bo to naprawdę nie koniec świata
Mój też tak czasami ma, jakby się trząsł z zimna nie lubię tego uczucia hahaCześć dziewczyny. Mam termin na sam początek lutego, ale liczę na to, że spotkamy się z dzidzia już w styczniu Czytałam wasze wypowiedzi i bardzo mi pomogły uspokoić się w niektórych sytuacjach więc postanowiłam się przywitać mi brzuch twardnieje już od 20 tc, dostałam większą dawkę magnezu I luteinę dopochwowo, ale średnio pomogło. Z dzieckiem wszystko ok. Mam do was pytanie. Już buszowałam w internecie, ale może wy macie podobnie. Czuję teraz czesto takie jakby drgawki, trzepot dziecka. Macie może podobnie? Zaczęło mnie to martwić. Moze to normalne albo czkawka? Wizytę mam jutro to podpytam o to
reklama