reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Cześć dziewczyny. Mam termin na sam początek lutego, ale liczę na to, że spotkamy się z dzidzia już w styczniu :) Czytałam wasze wypowiedzi i bardzo mi pomogły uspokoić się w niektórych sytuacjach więc postanowiłam się przywitać :) mi brzuch twardnieje już od 20 tc, dostałam większą dawkę magnezu I luteinę dopochwowo, ale średnio pomogło. Z dzieckiem wszystko ok. Mam do was pytanie. Już buszowałam w internecie, ale może wy macie podobnie. Czuję teraz czesto takie jakby drgawki, trzepot dziecka. Macie może podobnie? Zaczęło mnie to martwić. Moze to normalne albo czkawka? Wizytę mam jutro to podpytam o to :)

reklama
Cześć dziewczyny. Mam termin na sam początek lutego, ale liczę na to, że spotkamy się z dzidzia już w styczniu :) Czytałam wasze wypowiedzi i bardzo mi pomogły uspokoić się w niektórych sytuacjach więc postanowiłam się przywitać :) mi brzuch twardnieje już od 20 tc, dostałam większą dawkę magnezu I luteinę dopochwowo, ale średnio pomogło. Z dzieckiem wszystko ok. Mam do was pytanie. Już buszowałam w internecie, ale może wy macie podobnie. Czuję teraz czesto takie jakby drgawki, trzepot dziecka. Macie może podobnie? Zaczęło mnie to martwić. Moze to normalne albo czkawka? Wizytę mam jutro to podpytam o to :)
Zauważyłam to często u mojego :) w ogóle nie pomyślałam że to mogłoby być coś dziwnego albo niepokojącego 😅 bardziej się śmieje że odczucie jest takie jakby pies się za uchem drapał 🤣

Ooo wlasnie! Dokładnie to samo 🤣 tak czułam, że sobie coś wkręciłam 🤣 ja to z tych przewrażliwionych. Nawet mój mąż mówi, że ja to powinnam zamieszkać z moją gin na czas ciazy 🤣

Teraz oglądałam sztukę rodzenia to akurat mówili że 1/3 rodzących ma dodatni gbs. Nie ma co się przejmować, dadzą antybiotyk i tyle.
Ile jest kobiet które mają poważniejsze choroby - hiv pozytywny czy zapalenie wątroby a dzieci są zdrowe. Nie martw się bo to naprawdę nie koniec świata 🙂
Dokładnie, gbs przy innych bakteriach czy wirusach to pikuś

Mój też tak czasami ma, jakby się trząsł z zimna 😂 nie lubię tego uczucia haha

Moja też tak ma plus częste czkawki 😅 ale przynajmniej nie muszę się martwić, że wszystko z nią ok 🙈 a co do ADHD to coś a tym jest- mój mąż ma więc dziwne żeby dzieci nie miały 🫣 i bądź to spokojna przy tak ,,szalonej" rodzinie 😂😂😂

reklama
Jeszcze jak na złość ma je jak chce iść spać 🤣 pewnie po starym lubi tak matkę denerwować 🤣 to fakt, lepiej jak nasze dzieciaki się dużo ruszają niż jak są spokojniejsze wbrzuchu. Ja to się zastanawiam czasem kiedy on spi i czy w ogóle 🤣

Do góry