reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dokładnie. Podobna sytuacja z nowotworem- byłam bardzo zaskoczona gdy moja ciocia, nałogowa palaczka, zachorowała na raka płuc i lekarz jej kazał ograniczyc, nie rzucać. Już było za późno na wyleczenie, a to że by rzuciła niewiele by zmieniło.
A propos nowotworów to też nie możemy mieć kontaktu z osobami które przechodzą naświetlenia i chemię. Mój mąż miał wypadek i miał co chwilę prześwietlenia i się śmiałam że za chwilę będzie musiał się wyprowadzić z domu bo tak będzie napromieniowany 😅

reklama
Czy miał ktoś ok 18 tyg ciąży bóle żołądka ? wysoko na pepkkiem, ewidentnie żołądek. Zastanawiam się czy to może być od Prenatal Duo?
Ja miałam w poprzedniej ciąży poważny problem z żołądkiem. I to było około 20 TC. Myślałam , że to niestrawność i minie po 3 dniach. Przeciągnęło się do 3 tygodni 🫣 to było straszne. Jak czułam , że taki skurcz przychodzi jak np przy zatruciu pokarmowym to aż płakałam. Koszmarnie wspominam ten czas. Dostałam wtedy leki od prowadzącego lekarza ale ciężko było. Bałam się żeby mnie coś takiego w tej ciąży nie złapało, się udało się bez tego.

reklama
Do góry