reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Dziewczyny jak się radujecie w razie przeziębienia. Kręci mnie w nosie i leje się woda boję się, że będę chora a to sam początek 😥
Czosbek na kanapke cieniutko pokrojony, herbata z imbirem, cytryną, sokiem malinowym i miodem

U nas wielka niespodzianka okazało się że jestem w ciąży bliźniaczej dwujajowej 🥹❤️ jeden zarodek jest troszkę mniejszy co wskazuje że do implantacji doszli później. W jednym widać już zarodek a w drugim ciałko żółte u obu maluchów było widać bijące serduszko ale jeszcze go nie słuchaliśmy 🥹❤️
Gratuluję i zazdroszczę bliźniaków 🥰

PS. Mam ich dwóch. Mąż i syn 🤣

Ja sama jestem skorpionem więc wiesz jaka mieszanka wybuchowa 🤣🤣
Ja też skorpion i boje się że z lewm będzie mi nie po drodze 🙈🙈🙈

Dziewczyny a jak funkcjonujecie na co dzień? Nosicie np zakupy czy kompletnie zero jakiegokolwiek przeciążania się?

To ja z jeszcze jednym pytaniem/prosba o poradę.

Nudności + choroba lokomocyjna + podróż 4h samochodem na święta - ma ktoś jakiś pomysł jak to przeżyć?
Może spróbuj pępek plastrem zakleić

reklama
Następną wizytę mam 14.01, ale wcześniej na pewno pójdę na usg jeszcze do 10. Tygodnia 😉
Trzecia noc wstałam o 3 i nie spałam do 5. Oczy na zapałki od rana 😵‍💫

ja też 5/6 okropne to jest 😒 kawy pije pół szklanki dziennie a piłam 3 czasem 🫣
ja też tak mam, uwielbiam kawę ,a teraz robię małą łagodną i wchodzi słabo podejrzewam że jeszcze chwila i całkiem zrezygnuje ,z córką ok 6/7 tyg odrzuciło mnie tak że na wymioty mnie brało ,a z synem mogłam pić😁

reklama
Do góry