reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

A więc czy uważasz że my tu zdiagnozujemy Cię lepiej niż lekarz na fotelu ginekologicznym ? 😁
Nie musisz odpowiadać jak Ci się nie podoba. Specjalnie podkreśliłam że byłam u lekarza i czy mimo to nie powinnam się martwić, bo to moja pierwsza ciąża, ale zawsze znajdzie się ktoś kto musi głupio odpowiedzieć

reklama
Nie musisz odpowiadać jak Ci się nie podoba. Specjalnie podkreśliłam że byłam u lekarza i czy mimo to nie powinnam się martwić, bo to moja pierwsza ciąża, ale zawsze znajdzie się ktoś kto musi głupio odpowiedzieć
To nie jest głupia odpowiedź. Byłaś u lekarza- głupie to jest jakbyś uwierzyła w słowa randomowych osób w internecie zamiast słowa lekarza na wizycie który miał Cię przed sobą i badał

Do góry