reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja mam żylaki bardzo blisko bo w kroczu. Mam nadzieję, że znikną po porodzie.

Ile dziennie wasze maluszki mają czkawkę?
Moje ma przeważnie 3 x dziennie i ostatnio jest bardzo ruchliwe. Czytałam, że od 32 tygodnia dziecko mimo, że ma mniej miejsca to jest bardziej aktywne, w ten sposób przygotowuje się do życia poza łonem.

reklama
Ja mam żylaki bardzo blisko bo w kroczu. Mam nadzieję, że znikną po porodzie.

Ile dziennie wasze maluszki mają czkawkę?
Moje ma przeważnie 3 x dziennie i ostatnio jest bardzo ruchliwe. Czytałam, że od 32 tygodnia dziecko mimo, że ma mniej miejsca to jest bardziej aktywne, w ten sposób przygotowuje się do życia poza łonem.
Dużo, ale ile to nie wiem. Z 4/5 razy może... Nie koniecznie jest z tym ruchem 😅 znajoma miała zawsze spokojne dziecko. Inna miała bardzo ruchliwe i od 31 tygodnia się kompletnie uspokoiło. Więc to wszystko jest kwestia indywidualna. Ja mam szatana i już się z tym pogodziłam 😅 aczkolwiek zauważyłam, że ta aktywność się troszkę zmniejszyła. Ja mam 31 tydzień

Dużo, ale ile to nie wiem. Z 4/5 razy może... Nie koniecznie jest z tym ruchem 😅 znajoma miała zawsze spokojne dziecko. Inna miała bardzo ruchliwe i od 31 tygodnia się kompletnie uspokoiło. Więc to wszystko jest kwestia indywidualna. Ja mam szatana i już się z tym pogodziłam 😅 aczkolwiek zauważyłam, że ta aktywność się troszkę zmniejszyła. Ja mam 31 tydzień
tez mam diabla wcielonego wlasnie sie az zwinelam z bolu takiego kopa dostalam .. co za luntrus 😂 oby pozniej byl grzeczny jak teraz sie wyszumi

reklama
haha nie? 😂😂 to mnie oszukali 😂 jeszcze gadam do tego malego bąbla a on nic nie kuma 😂 a nawet mam wrazenie, ze jak mowie zeby sie ogarnal bo to mamusie boli to kopie mocniej i w gorsze miejsca 😂 wiec wiekszosc genow tatusia 😂😂
Ja to się podobno wredna zrobiłam, więc to też wpływ wszystko genów obcych w moim organiźmie 🤣🤣 (czyt. Tatko 🤣🤣)

Do góry