reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja mam żylaki bardzo blisko bo w kroczu. Mam nadzieję, że znikną po porodzie.

Ile dziennie wasze maluszki mają czkawkę?
Moje ma przeważnie 3 x dziennie i ostatnio jest bardzo ruchliwe. Czytałam, że od 32 tygodnia dziecko mimo, że ma mniej miejsca to jest bardziej aktywne, w ten sposób przygotowuje się do życia poza łonem.

reklama
Ja mam żylaki bardzo blisko bo w kroczu. Mam nadzieję, że znikną po porodzie.

Ile dziennie wasze maluszki mają czkawkę?
Moje ma przeważnie 3 x dziennie i ostatnio jest bardzo ruchliwe. Czytałam, że od 32 tygodnia dziecko mimo, że ma mniej miejsca to jest bardziej aktywne, w ten sposób przygotowuje się do życia poza łonem.
Dużo, ale ile to nie wiem. Z 4/5 razy może... Nie koniecznie jest z tym ruchem 😅 znajoma miała zawsze spokojne dziecko. Inna miała bardzo ruchliwe i od 31 tygodnia się kompletnie uspokoiło. Więc to wszystko jest kwestia indywidualna. Ja mam szatana i już się z tym pogodziłam 😅 aczkolwiek zauważyłam, że ta aktywność się troszkę zmniejszyła. Ja mam 31 tydzień

Dużo, ale ile to nie wiem. Z 4/5 razy może... Nie koniecznie jest z tym ruchem 😅 znajoma miała zawsze spokojne dziecko. Inna miała bardzo ruchliwe i od 31 tygodnia się kompletnie uspokoiło. Więc to wszystko jest kwestia indywidualna. Ja mam szatana i już się z tym pogodziłam 😅 aczkolwiek zauważyłam, że ta aktywność się troszkę zmniejszyła. Ja mam 31 tydzień
tez mam diabla wcielonego wlasnie sie az zwinelam z bolu takiego kopa dostalam .. co za luntrus 😂 oby pozniej byl grzeczny jak teraz sie wyszumi

reklama
haha nie? 😂😂 to mnie oszukali 😂 jeszcze gadam do tego malego bąbla a on nic nie kuma 😂 a nawet mam wrazenie, ze jak mowie zeby sie ogarnal bo to mamusie boli to kopie mocniej i w gorsze miejsca 😂 wiec wiekszosc genow tatusia 😂😂
Ja to się podobno wredna zrobiłam, więc to też wpływ wszystko genów obcych w moim organiźmie 🤣🤣 (czyt. Tatko 🤣🤣)

Do góry