Palinka13
Moderator
ja to bym mogla w sumie nawet jutro bo tak mi ciezko tylko zeby szybko poszloJa to się boję że świat w dwupaku nie doczekam i urodzę jeszcze w tym roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to bym mogla w sumie nawet jutro bo tak mi ciezko tylko zeby szybko poszloJa to się boję że świat w dwupaku nie doczekam i urodzę jeszcze w tym roku
Ze mnie to wieloryb się zrobił. Liczyłam że bedzie mi tylko w brzuch szlo a mam wrazenie ze brzuch maly a te kilogramy ida w twarz, ramiona, tylek, nogi...ja to bym mogla w sumie nawet jutro bo tak mi ciezko tylko zeby szybko poszlo
kazdej z nas idzie nie ma lekko ja czuje ze sie tocze ale pocieszam sie tym, ze NA PEWNO po ciazy waga spadnie i to szybkoZe mnie to wieloryb się zrobił. Liczyłam że bedzie mi tylko w brzuch szlo a mam wrazenie ze brzuch maly a te kilogramy ida w twarz, ramiona, tylek, nogi...
Oby bo ten 3 trymestr to dla mnie szok - co stane na wage to kilo lub dwa wiecej. A jak widze siebie na zdjeciach to juz w ogole zalamka - łeb taki wielki, cala ulana jestemkazdej z nas idzie nie ma lekko ja czuje ze sie tocze ale pocieszam sie tym, ze NA PEWNO po ciazy waga spadnie i to szybko
Przede mną pierwszy poród...Nie strasz że tyle to trwa dla mnie pierwszy dzien miesiaczki bez tabletek przeciwbolowych byl nie do wytrzymania to jak ja porod wytrzymamJa jeszcze 3 mc bo sam koniec stycznia ale są już momentu że mam doooosyc!!! Też liczę na szybki poród obym się nie przeliczyła chociaż statystyki są malejące. Pierwszy poród 24 godz ( liczę od momentu że ,, coś" poczułam i stwierdziłam że to chyba ,,to" czyli jeszcze nie był to mocny ból) drugi 7 godz. Taki luz mieliśmy na początku bo założyliśmy że jak pierwszy 24 godz to drugi pewnie z 15 Mąż wszystkie dokumenty podpisywał za mnie bo jak po 3 godz dojechaliśmy do szpitala to już nie byłam w stanie zebrać myśli teraz planuje od razu zawijać dzieci i pedzić na sygnale do szpitala
Ja zamówiłam 4 sztuki, ale docelowo chce jeszcze dokupic 2.To ja mam chyba wyjątkowo spokojne dziecię w brzuchu bo ja to właśnie się martwię czy za mało sie nie rusza Czuję jak się obraca ale kopniaki to raczej delikatne niż bolesne. Raz na jakiś czas zdarzają się dni gdy jest bardziej aktywny ale na co dzień to spokojny.
Dziewczyny, a ile sztuk majtek poporodowych kupujecie?
Przypomnij na kiedy masz termin?Właśnie też mam 2 i myślę aby dokupić 2 a później już w swoich bawełnianych chodzić. Bałam się czy nie za mało. Jejku coraz bliżej ten porod...jestem przerażona
Ja miałam to samo i jak wybiło mi 7kg to dostałam reprymendę od lekarza wiec teraz się pilnuje na maxa i waga od tygodnia stoi w miejscuOby bo ten 3 trymestr to dla mnie szok - co stane na wage to kilo lub dwa wiecej. A jak widze siebie na zdjeciach to juz w ogole zalamka - łeb taki wielki, cala ulana jestem