Myślę, że nie zwłaszcza że w pon rodziłam, a w środę już wychodziliśmy no a pępkowe obowiązkowo musiało się odbyćA to dobre A trzeźwy poszedł do tego urzędu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że nie zwłaszcza że w pon rodziłam, a w środę już wychodziliśmy no a pępkowe obowiązkowo musiało się odbyćA to dobre A trzeźwy poszedł do tego urzędu?
Zrobiłaś mi tym dzien!Nieźle
Mój mąż był taki szczęśliwy z narodzin drugiego syna, ze tej radości w urzędzie wpisał, że drugi syn też ma być Antoni. Także miałam dwóch Antkow przez tydzień jak wyszłam ze szpitala to pojechaliśmy do urzędu i zmieniliśmy na Stasia
Jak sobie z tym radzisz? Bo ja ostatnie 2 tygodnie chodzę spieczona na maxa. Mleko juz nie działaJa to mam zgage z powietrza nawet wiec czy zjem czy nie to jeden czort
no wlasnie srednio sobie radze ale najdluzej dzialaja na mnie tabletki z firmy aboca neobianacid bo mozna w ciazy a dzisiaj mi znowu mdlosci sie pokazaly to juz plakac mi sie chceJak sobie z tym radzisz? Bo ja ostatnie 2 tygodnie chodzę spieczona na maxa. Mleko juz nie działa
jak moj na poczatku uslyszal co chcialam to mnie do wariatkowa chcial wyslacMi się podoba tyle dziwnych imion, ze to będzie wyzwanie do końca
A jakie chciałaś?jak moj na poczatku uslyszal co chcialam to mnie do wariatkowa chcial wyslac
Różne kobiety, a faceci tacy przewidywalni w tych swoich reakcjach moj Maz moze zbic z Twoim piąteczkęjak moj na poczatku uslyszal co chcialam to mnie do wariatkowa chcial wyslac
Nie wiedziałam, że można jakies tabletki zapisuje, jak będę miała przez większość dnia problem nie zawaham się po nie sięgnąćno wlasnie srednio sobie radze ale najdluzej dzialaja na mnie tabletki z firmy aboca neobianacid bo mozna w ciazy a dzisiaj mi znowu mdlosci sie pokazaly to juz plakac mi sie chce