reklama
Oj tak, stres na poziomie zero już, aż mnie głowa boli z tego napięcia rano...osz Ty no to teraz mozna spac spokojnie. Gratuluje
Mialla26
Fanka BB :)
Odpoczywaj! Po dzisiejszym stresie zasługujesz na relaks!Oj tak, stres na poziomie zero już, aż mnie głowa boli z tego napięcia rano...
Coś Ty, wróciłam, szybko coś zjadłam i już siedzę "w pracy"Odpoczywaj! Po dzisiejszym stresie zasługujesz na relaks!
Mialla26
to po pracy relaksCoś Ty, wróciłam, szybko coś zjadłam i już siedzę "w pracy"
Wracając do domu zajechałam do lidla i zjadłam loda w czekoladzie hehe od razu humor lepszyto po pracy relaks
katakumba
Cześć dziewczyny. My już po wizycie. Oczywiście płacz,krzyk dlaczego znowu to samo. Zero akcji serduszka. Nagle bach,dziecko się odwróciło i jest ! Serduszko pięknie bije ! Lekarz prawie na zawał zszedł jak je zobaczył . Nawet pomachało nam rączkami i nóżkami i zaczęło się wiercić . Takiego strachu napędziło nam to maleństwo ! Od ost wizyty urosło nam się do 2,30cm . Progesteron wydłużony jednak o kolejne opakowanie plus magnez 2x1 tabletka żeby uspokoić macicę. Skąd plamienia -nie wiadomo. Może to być po tabletce,po stosunku...bynajmniej żadnych krwiaków nie znalazł .
Załączniki
Az sama się wystraszyłam jak zaczęłam czytac. Bardzo się cieszę że wszystko dobrzeCześć dziewczyny. My już po wizycie. Oczywiście płacz,krzyk dlaczego znowu to samo. Zero akcji serduszka. Nagle bach,dziecko się odwróciło i jest ! Serduszko pięknie bije ! Lekarz prawie na zawał zszedł jak je zobaczył . Nawet pomachało nam rączkami i nóżkami i zaczęło się wiercić . Takiego strachu napędziło nam to maleństwo ! Od ost wizyty urosło nam się do 2,30cm . Progesteron wydłużony jednak o kolejne opakowanie plus magnez 2x1 tabletka żeby uspokoić macicę. Skąd plamienia -nie wiadomo. Może to być po tabletce,po stosunku...bynajmniej żadnych krwiaków nie znalazł .
reklama
Bardzo dobre wieści. Ale stracha Wam napędziło Maleństwo! Najważniejsze, że serduszko bije, rączki są, nóżki są i sobie pływaCześć dziewczyny. My już po wizycie. Oczywiście płacz,krzyk dlaczego znowu to samo. Zero akcji serduszka. Nagle bach,dziecko się odwróciło i jest ! Serduszko pięknie bije ! Lekarz prawie na zawał zszedł jak je zobaczył . Nawet pomachało nam rączkami i nóżkami i zaczęło się wiercić . Takiego strachu napędziło nam to maleństwo ! Od ost wizyty urosło nam się do 2,30cm . Progesteron wydłużony jednak o kolejne opakowanie plus magnez 2x1 tabletka żeby uspokoić macicę. Skąd plamienia -nie wiadomo. Może to być po tabletce,po stosunku...bynajmniej żadnych krwiaków nie znalazł .