reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

A rozumiem, ja akurat mam bardzo zaawansowany pakiet, nie spotkałam się z badaniem którego bym nie miała w cenie.
A wlansie dowiadywałam się jaki pakiet trzeba mieć z porodem w cenie to wlansie 1500 zł 😅
Ja tez mam medi z pracy no ale odciągają mi miesięcznie z wypłaty. Nie mamić za darmo 😀

reklama
Jej jak mi dzisiaj dziwnie, cały czas mi nie dobrze jakbym głodna była.. Jadłam normalnie śniadanie, drożdżówkę, jabłko i ciągle czuje tak jakbym do tego stopnia była głodna ze az niedobrze się robi
Mi też dziś niedobrze.. obudziłam się o 6, ściśnięty żołądek głodna a jadłam o 22😅 zjadłam śniadanie o 9 i już znowu jestem bardzo głodna i niedobrze 😳🤔

A ja zadzwoniłam do poradni przy szpitalu i jestem w szoku bo nie dość, że odebrała bardzo sympatyczna Pani, to na dodatek nie rzuciła mi jakimś odległym terminem za pół roku, tylko powiedziała że poszuka najbliższy termin po 20.11 (pytała kiedy mam następną wizytę w klinice i czy mam wgle) i oddzwoni do mnie 😅

Mi też dziś niedobrze.. obudziłam się o 6, ściśnięty żołądek głodna a jadłam o 22😅 zjadłam śniadanie o 9 i już znowu jestem bardzo głodna i niedobrze 😳🤔
Mi codzień niedobrze 😭 rano jeszcze jest w miarę, ale im dalej w dzień tym gorzej, a zasypiam codziennie zastanawiając się czy zdążę zasnąć czy jednak będę najpierw biec do łazienki 🤢 plus taki że przynajmniej na razie udaje mi się zasypiać xD

A rozumiem, ja akurat mam bardzo zaawansowany pakiet, nie spotkałam się z badaniem którego bym nie miała w cenie.
A wlansie dowiadywałam się jaki pakiet trzeba mieć z porodem w cenie to wlansie 1500 zł 😅
ja opłacam bo potrzebuje akurat innych badań niż ciążowe np. Biopsję robię.
Ale korzystam przy okazji z tych wizyt ciążowych :)

Mi codzień niedobrze 😭 rano jeszcze jest w miarę, ale im dalej w dzień tym gorzej, a zasypiam codziennie zastanawiając się czy zdążę zasnąć czy jednak będę najpierw biec do łazienki 🤢 plus taki że przynajmniej na razie udaje mi się zasypiać xD
Mi tak od kilku dni ale podejrzewałam leki że od nich mi niedobrze ,od wczoraj doszła mi heparyna. 😅mi rano najgorzej i w dzień, wieczorem nie 🤔

Mi też nie dobrze, ale zauważyłam że dopóki nie zjem pierwszego posiłku to jest ok, zjem śniadanie i później cały dzień już niedobrze, nasila się po jedzeniu. I najdziwniejsze odrzuca mnie od wody, a ja tylko wodę piłam

A ja zadzwoniłam do poradni przy szpitalu i jestem w szoku bo nie dość, że odebrała bardzo sympatyczna Pani, to na dodatek nie rzuciła mi jakimś odległym terminem za pół roku, tylko powiedziała że poszuka najbliższy termin po 20.11 (pytała kiedy mam następną wizytę w klinice i czy mam wgle) i oddzwoni do mnie 😅
A z jakiego miasta jesteś? Też się zastanawiam czy gdzieś się nie zapisać przy szpitalu

reklama
Ja jutro rano morfologia (mam robić co tydzień) i gin z kliniki wtedy dzwoni z wynikiem i co dalej z accofilem. Czy brać normalnie czy 1/2 dni opóźnić.
To zapytam odrazu o termin do niej prywatnie jak najszybciej, co tam z tym moim walecznym dzieciątkiem które przeżyło takie krwawienie 🩸 😳 dalej jestem w szoku że na USG wszystko było ok..
Bo medi ma najszybszy termin na 27.11😳

Do góry