reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Witam się powizytowowo. Fasol rośnie 1.7cm. Wiek ciąży ideolo z terminem miesiączki czyli 8+1 skierowanie na badania plus prenatalne bo już tak czy siak ze mnie mama +35 😅 za tydzien z wynikami zakładamy kartę ciąży 🥰 któraś umie w ta metodę Ramzi?? Wiadomo tam coś? 😂
kawal czlowieczka 😃😃😍 ja to juz nie patrze na te metody 😃 wszystko u mnie wskazuje na dziewczynke i tak ma zostac 😂😂😂

reklama
Cześć dziewczyny!
Dziś badania prenatalne... Zaraz się zesram chyba.
Zawiozłam małą do żłobka po drodze zajechałam do stokrotki na małe zakupy na śniadanie i 2 zycuy nie wpadłam na bardziej durny pomysł niż ten. Myślałam że się tam zrzygam. Dziś chyba jest ten dzień kiedy będę zwracać. Czuję w gardle taką gule i nie mogę nic przełknąć. Nie wiem czy to trochę nie stres. Od paru dni miałam zaparcia tak dziś chyba dostanę rozwolnienia....
Witajcie w środę!
No witamyy i czekamy z niecierpliwością, ale nie napisałaś o której 🙁
Pierwsze prenatalne na naszej grupie 🤩🥳 trzymam kciuki za dobre wiadomości!

Hej dziewczyny
Nadrobiłam wpisy, jakoś ostatnio miałam przerwę od internetu. Odpowiadając na pytania które padły to ja też dostałam takie skierowanie papierowe na A5 na prenatalne i na spokojnie przyjęli, pani nawet powiedziała że takie jest super.
Co do detektora mi udało się znaleźć w 9+5. Mam w tym już trochę doświadczenia, wiedziałam czego szukać. Ogólnie nie polecam zaczynać za szybko bo ja później przez parę dni nie mogłam wcale znaleźć ale jakoś mnie to nie stresowało bo wiedziałam że tak może być. Dzisiaj jestem w 11+0, serduszko posłuchane detektorem po chwilowym szukaniu i powiem wam że mam już totalny luz. Jak wcześniej się stresowałam cały czas tak teraz naprawdę czuję że będzie wszystko dobrze. Za tydzień mam prenatalne i chyba tylko jeszcze to mnie trochę „kłuje” w brzuchu.
Jutro mam wizytę :)
Uprzedzę pytanie, ja mam detektor Jumper JPD-100E

Dzień dobry

To Wam spłatam psikusa - ja już po prenatalnych :D
I uwaga - wg prenatalnych i tego co ja wiem, to u mnie dziś 11+5 i termin porodu na 3 stycznia 🤣

Prenatalne bardzo dobrze, wiek 36 lat i ryzyka niskie :) JAKA ULGA!!!

Edit: dorzucam Wam wyniki, abyście wiedziały, co i jak :)

Załączniki

• 01cdac74-91dd-48fa-8083-b955c8b9fe26.jpeg
    01cdac74-91dd-48fa-8083-b955c8b9fe26.jpeg
    116,9 KB · Wyświetleń: 76
  • 92bf08ae-3953-4a0f-858a-84f174c311e6.jpeg
    92bf08ae-3953-4a0f-858a-84f174c311e6.jpeg
    189,3 KB · Wyświetleń: 75
Dzień dobry

I uwaga - wg prenatalnych i tego co ja wiem, to u mnie dziś 11+5 i termin porodu na 3 stycznia 🤣

Super!!! 😍

Dzień dobry

a czy powiedział kto mieszka w brzuszku ? Bo pamiętam z córką już mi powiedzieli ze będzie na 90% dziewczynka i się sprawdziło

Dzień dobry

osz Ty 😃 no to teraz mozna spac spokojnie. Gratuluje ❤️❤️❤️❤️

reklama
Dzień dobry

najważniejsze ,że wszystko jest tak jak ma być 😊

Do góry