reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Cześć dziewczyny!
Dziś badania prenatalne... Zaraz się zesram chyba.
Zawiozłam małą do żłobka po drodze zajechałam do stokrotki na małe zakupy na śniadanie i 2 zycuy nie wpadłam na bardziej durny pomysł niż ten. Myślałam że się tam zrzygam. Dziś chyba jest ten dzień kiedy będę zwracać. Czuję w gardle taką gule i nie mogę nic przełknąć. Nie wiem czy to trochę nie stres. Od paru dni miałam zaparcia tak dziś chyba dostanę rozwolnienia....
Witajcie w środę!
trzymaj się :) o której masz godzinie ? Ja mam dzisiaj ginekologa , 3 tygodnie temu byłam ostatnio i schizuje ,boję się czy wszystko ok i czy serduszko dalej bije

reklama
Cześć dziewczyny!
Zawiozłam małą do żłobka po drodze zajechałam do stokrotki na małe zakupy na śniadanie i 2 zycuy nie wpadłam na bardziej durny pomysł niż ten. Myślałam że się tam zrzygam. Dziś chyba jest ten dzień kiedy będę zwracać. Czuję w gardle taką gule i nie mogę nic przełknąć. Nie wiem czy to trochę nie stres. Od paru dni miałam zaparcia tak dziś chyba dostanę rozwolnienia....
Witajcie w środę!
Miminka jestem z Tobą! Na pewno będzie wszystko w porządku, ja za dwie godziny mam wizytę i też zaczyna mnie roznosić ze stresu, wczoraj trochę przegięłam z ilością zajęć z domu, ale robiłam wszystko żeby zająć głowę i nie nakręcać się a dziś już siedzę jak na bombie 💣

Cześć dziewczyny!
Witajcie w środę!
Swoją drogą mogłabyś powiedzieć dokładnie jak wyglądały te badania? Tak krok po kroku

Hej dziewczyny, przepraszam za nieobecność ale bylismy na wyjeździe z dala od cywilizacji. Było wszytsko pięknie do wczoraj, od wczoraj już wymioty i okropne mdłości... Dla odmiany gorzej wieczorem niż jak w poprzedniej ciąży z rana. Właśnie czekam na wizytę w kolejne pod gabinetem. Zobaczymy co się wreszcie dowiem i kiedy założymy kartę ciąży 🙈 dziś 8+1

Cześć dziewczyny!
Witajcie w środę!
ja ostatnio częściej wymiotuje wieczorami... trzymam kciuki daj znać po ❤️

Hej dziewczyny, przepraszam za nieobecność ale bylismy na wyjeździe z dala od cywilizacji. Było wszytsko pięknie do wczoraj, od wczoraj już wymioty i okropne mdłości... Dla odmiany gorzej wieczorem niż jak w poprzedniej ciąży z rana. Właśnie czekam na wizytę w kolejne pod gabinetem. Zobaczymy co się wreszcie dowiem i kiedy założymy kartę ciąży 🙈 dziś 8+1
daj znać po trzymam kciuki ❤️

reklama
Do góry