reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
Totalne zero 😂 jak marzyłam w pierwszej ciąży o córce, tak teraz zupełnie mi to wszystko jedno 😂 Tylko dla chłopca nie mam imienia 🤷🙈

reklama
Ja nie miałam żadnych przeczuć dopóki lekarz nie zasugerował że coś mu tam dynda między nogami na usg i już tylko w głowie że chłopak 😂 zobaczymy
U mnie na prenatalnych z synem lekarka tak patrzy i pyta, czy chcemy znać płeć ...no nawet ja widziałam, że ten wyrostek płciowy mocno sterczy 😂 na filmiku śmiesznie widać

Ja wam powiem dziewczyny że myślałam że już jest okej a te mdłości jakoś mi powracają chyba nawet bardziej niż wtedy i wcale nie mam apetytu- dzisiaj na śniadanie jem płatki z mlekiem i chyba zagryzę cheetosami bo na nic innego zupełnie nie mam ochoty 🤮

Chyba coś mnie zaczyna boleć głowa i zaczęło mnie tak mulić 🫠 miałam jechać do galerii po buty, ale chyba mnie to dziś przerośnie 🤣

Ja wam powiem dziewczyny że myślałam że już jest okej a te mdłości jakoś mi powracają chyba nawet bardziej niż wtedy i wcale nie mam apetytu- dzisiaj na śniadanie jem płatki z mlekiem i chyba zagryzę cheetosami bo na nic innego zupełnie nie mam ochoty 🤮
ja nie wiem już która napisała że piła zimny sprite i o ludzie tak mi on wchodzi a też nie mam na nic zbytnio ochoty no oprócz Nektarynek

cheetosy postawią Cię na nogi 😅

reklama
Do góry