reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
Moj mąż jest w 100% pewny że to chłopak 🙈 i to tak że aż się boję jak zareaguje jak to będzie dziewczynka 😅 ja nawet nie mam przeczuc, wolałabym synka ale z córeczki też się ucieszę. Dla dziewczynki mamy imię, dla chłopca jeszcze nie doszliśmy do porozumienia 🙂

reklama
Moj mąż jest w 100% pewny że to chłopak 🙈 i to tak że aż się boję jak zareaguje jak to będzie dziewczynka 😅 ja nawet nie mam przeczuc, wolałabym synka ale z córeczki też się ucieszę. Dla dziewczynki mamy imię, dla chłopca jeszcze nie doszliśmy do porozumienia 🙂
my też mamy problem z wyborem dla chlopca. Albo mi się podoba a jemu nie, albo jemu tak a mi nie, albo nam się źle kojarzy. A z dziewczynką bez problemu 😊

witaj! PIONA! Ja też mam termin na 2 styczeń ❤️
To w równym czasie żeśmy stworzyli nasze maluszki 😅😂😂skąd jesteś ? i jak się czujesz ja powolutku coraz lepiej ale było mega ciężko dosłownie od dnia zapłodnienia. Czułam mdlosci I to całodobowe teraz naszczescie kończę 11 tydzień i powoli mnie opuszcza ta trauma pierwszego trymestru 😅

To w równym czasie żeśmy stworzyli nasze maluszki 😅😂😂skąd jesteś ? i jak się czujesz ja powolutku coraz lepiej ale było mega ciężko dosłownie od dnia zapłodnienia. Czułam mdlosci I to całodobowe teraz naszczescie kończę 11 tydzień i powoli mnie opuszcza ta trauma pierwszego trymestru 😅
ja jestem z województwa Lubelskiego. Ja czuję się hmmm... Różnie. Wczoraj pierwszy raz myślałam że zwymiotuje. I to po kebabie. 🫣Ja mam na pokładzie 2,5 latke więc ogólnie nie ma miejsca na objawy ciążowe i gorsze samopoczucia. Kiedy masz prenatalne? A Ty skąd jesteś?

Dziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
W poprzedniej ciąży czułam że chłopak a urodziłam córkę 😆 temperamentu jej nie brakuje i rozrabia jak chłopak więc coś racji miałam 😜 teraz nie wiem. Nie nastawiam się i sztampowo powiem "byle zdrowe" 😅

ja wcześniej czułam, że będzie dziewczynka i teraz też tak czuje. Mąż zapewnia mnie ze robil syna 😂

reklama
ja jestem z województwa Lubelskiego. Ja czuję się hmmm... Różnie. Wczoraj pierwszy raz myślałam że zwymiotuje. I to po kebabie. 🫣Ja mam na pokładzie 2,5 latke więc ogólnie nie ma miejsca na objawy ciążowe i gorsze samopoczucia. Kiedy masz prenatalne? A Ty skąd jesteś?
Ja mam w domu 10 latkę i 1.8 miesięczna na pokładzie również nie mam czasu na zdychanko a tak tego potrzebuje że szkoda gadać lekarz zapisał mi tabletki na mdlosci bo nie eszlo wyrobić ;( prenatalne już mialam we wtorek ale lekarz kieruje mnie na takie specjalistyczne jeszcze badanie bo wykrył przpeukline pepkowa i maluszka niby to wcześnie I że raczej się to wciągnie ale jestem jzu w takim wieku ze niech to sprawdza mowi ze nie mam się stresować ale tak łatwo się mówi ciągle o tym myślę 🙄wizytę mam 25 czerwiec ta specjalistyczna z markerami. Wykluczająca wady a to co teraz mialam u mojego gine. To powiedział że dzisius zdrowy wyksztaltowane wszytsko wyklucza downa i te inne choroby tylko brzuszek trzeba sprawdzić bo coś widzi 😟jestem z kujawsko-pomorskiego ;)

Do góry