Moj mąż jest w 100% pewny że to chłopak i to tak że aż się boję jak zareaguje jak to będzie dziewczynka ja nawet nie mam przeczuc, wolałabym synka ale z córeczki też się ucieszę. Dla dziewczynki mamy imię, dla chłopca jeszcze nie doszliśmy do porozumieniaDziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
reklama
Palinka13
Moderator
ale serio zaden soczek nawet wyciskany ktore kochalam nie smakuja tak jak gazowane zimneja
dobra to ja już nic nie piszę co jem
bo cheetosy są już w całej Polsce wykupione i zaraz będzie Sprite
Mialla26
Fanka BB :)
my też mamy problem z wyborem dla chlopca. Albo mi się podoba a jemu nie, albo jemu tak a mi nie, albo nam się źle kojarzy. A z dziewczynką bez problemuMoj mąż jest w 100% pewny że to chłopak i to tak że aż się boję jak zareaguje jak to będzie dziewczynka ja nawet nie mam przeczuc, wolałabym synka ale z córeczki też się ucieszę. Dla dziewczynki mamy imię, dla chłopca jeszcze nie doszliśmy do porozumienia
Mialla26
ja kupiłam jakieś serowo-keczupowe takie niebieskie bo nie było innych oprócz pizzowych, ale jak na nie spojrzałam i wyobraziłam sobie ten smak to mnie zemdliło.ja
dobra to ja już nic nie piszę co jem
bo cheetosy są już w całej Polsce wykupione i zaraz będzie Sprite
Oby, to mój jedyny ratunekcheetosy postawią Cię na nogi
Madziulek169
To w równym czasie żeśmy stworzyli nasze maluszki skąd jesteś ? i jak się czujesz ja powolutku coraz lepiej ale było mega ciężko dosłownie od dnia zapłodnienia. Czułam mdlosci I to całodobowe teraz naszczescie kończę 11 tydzień i powoli mnie opuszcza ta trauma pierwszego trymestruwitaj! PIONA! Ja też mam termin na 2 styczeń
Mimimka89
ja jestem z województwa Lubelskiego. Ja czuję się hmmm... Różnie. Wczoraj pierwszy raz myślałam że zwymiotuje. I to po kebabie. Ja mam na pokładzie 2,5 latke więc ogólnie nie ma miejsca na objawy ciążowe i gorsze samopoczucia. Kiedy masz prenatalne? A Ty skąd jesteś?To w równym czasie żeśmy stworzyli nasze maluszki skąd jesteś ? i jak się czujesz ja powolutku coraz lepiej ale było mega ciężko dosłownie od dnia zapłodnienia. Czułam mdlosci I to całodobowe teraz naszczescie kończę 11 tydzień i powoli mnie opuszcza ta trauma pierwszego trymestru
Msszczotka
W poprzedniej ciąży czułam że chłopak a urodziłam córkę temperamentu jej nie brakuje i rozrabia jak chłopak więc coś racji miałam teraz nie wiem. Nie nastawiam się i sztampowo powiem "byle zdrowe"Dziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
Mimimka89
ja wcześniej czułam, że będzie dziewczynka i teraz też tak czuje. Mąż zapewnia mnie ze robil synaDziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
reklama
Madziulek169
Ja mam w domu 10 latkę i 1.8 miesięczna na pokładzie również nie mam czasu na zdychanko a tak tego potrzebuje że szkoda gadać lekarz zapisał mi tabletki na mdlosci bo nie eszlo wyrobić ;( prenatalne już mialam we wtorek ale lekarz kieruje mnie na takie specjalistyczne jeszcze badanie bo wykrył przpeukline pepkowa i maluszka niby to wcześnie I że raczej się to wciągnie ale jestem jzu w takim wieku ze niech to sprawdza mowi ze nie mam się stresować ale tak łatwo się mówi ciągle o tym myślę wizytę mam 25 czerwiec ta specjalistyczna z markerami. Wykluczająca wady a to co teraz mialam u mojego gine. To powiedział że dzisius zdrowy wyksztaltowane wszytsko wyklucza downa i te inne choroby tylko brzuszek trzeba sprawdzić bo coś widzi jestem z kujawsko-pomorskiegoja jestem z województwa Lubelskiego. Ja czuję się hmmm... Różnie. Wczoraj pierwszy raz myślałam że zwymiotuje. I to po kebabie. Ja mam na pokładzie 2,5 latke więc ogólnie nie ma miejsca na objawy ciążowe i gorsze samopoczucia. Kiedy masz prenatalne? A Ty skąd jesteś?