reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja mam w domu 10 latkę i 1.8 miesięczna na pokładzie również nie mam czasu na zdychanko a tak tego potrzebuje że szkoda gadać lekarz zapisał mi tabletki na mdlosci bo nie eszlo wyrobić ;( prenatalne już mialam we wtorek ale lekarz kieruje mnie na takie specjalistyczne jeszcze badanie bo wykrył przpeukline pepkowa i maluszka niby to wcześnie I że raczej się to wciągnie ale jestem jzu w takim wieku ze niech to sprawdza mowi ze nie mam się stresować ale tak łatwo się mówi ciągle o tym myślę 🙄wizytę mam 25 czerwiec ta specjalistyczna z markerami. Wykluczająca wady a to co teraz mialam u mojego gine. To powiedział że dzisius zdrowy wyksztaltowane wszytsko wyklucza downa i te inne choroby tylko brzuszek trzeba sprawdzić bo coś widzi 😟jestem z kujawsko-pomorskiego ;)
Tak szybko robiłaś prenatalne? Na kiedy masz termin?

reklama
Ja mam w domu 10 latkę i 1.8 miesięczna na pokładzie również nie mam czasu na zdychanko a tak tego potrzebuje że szkoda gadać lekarz zapisał mi tabletki na mdlosci bo nie eszlo wyrobić ;( prenatalne już mialam we wtorek ale lekarz kieruje mnie na takie specjalistyczne jeszcze badanie bo wykrył przpeukline pepkowa i maluszka niby to wcześnie I że raczej się to wciągnie ale jestem jzu w takim wieku ze niech to sprawdza mowi ze nie mam się stresować ale tak łatwo się mówi ciągle o tym myślę 🙄wizytę mam 25 czerwiec ta specjalistyczna z markerami. Wykluczająca wady a to co teraz mialam u mojego gine. To powiedział że dzisius zdrowy wyksztaltowane wszytsko wyklucza downa i te inne choroby tylko brzuszek trzeba sprawdzić bo coś widzi 😟jestem z kujawsko-pomorskiego ;)
Jakie tabletki na mdłości dostałaś ?

Takie

Załączniki

• 17182757795721832793250930782784.jpg
    17182757795721832793250930782784.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 24
Też je mam i właśnie tak się źle czuję że zaczęłam je brać

Odstawiałaś je może ? Naczytałam się że jest słabo przy odstawieniu więc starałam się ich nie brać ale no dzisiaj nadszedł ten czas
Też to czytalam powiem ci ze ja nie biorę ich ciągle tylko w krytycznych sytuacjach czyli codziennie na wieczór jedna i gdy mnie jzu przysciska tak w dzień albo mam wyjazd. To biorę druga bo też się boję ze wynik odstawienia będzie z nawiązką

reklama
Mi z wczorajszego usg termin wyszedł na 6 stycznia a prenatalne mam dopiero 2 lipca. I u mnie wczoraj było 10+2. Ciekawe skąd te różnice między nami...
Bo ja podałam termin z ostatniej miesiączki ponieważ dziecko rośnie jedne szybciej drugie wolnej i te parametry w. Usg się nie zgadzają z terminem. Porodu potem. Trzeba się sugerować terminem osttaniej miesiączki wiem to z doświadczenia;)

Do góry