Tak szybko robiłaś prenatalne? Na kiedy masz termin?Ja mam w domu 10 latkę i 1.8 miesięczna na pokładzie również nie mam czasu na zdychanko a tak tego potrzebuje że szkoda gadać lekarz zapisał mi tabletki na mdlosci bo nie eszlo wyrobić ;( prenatalne już mialam we wtorek ale lekarz kieruje mnie na takie specjalistyczne jeszcze badanie bo wykrył przpeukline pepkowa i maluszka niby to wcześnie I że raczej się to wciągnie ale jestem jzu w takim wieku ze niech to sprawdza mowi ze nie mam się stresować ale tak łatwo się mówi ciągle o tym myślę wizytę mam 25 czerwiec ta specjalistyczna z markerami. Wykluczająca wady a to co teraz mialam u mojego gine. To powiedział że dzisius zdrowy wyksztaltowane wszytsko wyklucza downa i te inne choroby tylko brzuszek trzeba sprawdzić bo coś widzi jestem z kujawsko-pomorskiego
reklama
S
sylwia114@
Gość
Jakie tabletki na mdłości dostałaś ?Ja mam w domu 10 latkę i 1.8 miesięczna na pokładzie również nie mam czasu na zdychanko a tak tego potrzebuje że szkoda gadać lekarz zapisał mi tabletki na mdlosci bo nie eszlo wyrobić ;( prenatalne już mialam we wtorek ale lekarz kieruje mnie na takie specjalistyczne jeszcze badanie bo wykrył przpeukline pepkowa i maluszka niby to wcześnie I że raczej się to wciągnie ale jestem jzu w takim wieku ze niech to sprawdza mowi ze nie mam się stresować ale tak łatwo się mówi ciągle o tym myślę wizytę mam 25 czerwiec ta specjalistyczna z markerami. Wykluczająca wady a to co teraz mialam u mojego gine. To powiedział że dzisius zdrowy wyksztaltowane wszytsko wyklucza downa i te inne choroby tylko brzuszek trzeba sprawdzić bo coś widzi jestem z kujawsko-pomorskiego
Madziulek169
Fanka BB :)
2 styczeń jestem 11+6 tak przypadło u ginekologa na NFZTak szybko robiłaś prenatalne? Na kiedy masz termin?
Madziulek169
Teraz mam wizytę na NFZ 9 lipiec a 25 czerwca jade na prenatalne te takie płatne specjalistyczne
Madziulek169
Jakie tabletki na mdłości dostałaś ?
Madziulek169
S
sylwia114@
Gość
Też je mam i właśnie tak się źle czuję że zaczęłam je braćTakie
Odstawiałaś je może ? Naczytałam się że jest słabo przy odstawieniu więc starałam się ich nie brać ale no dzisiaj nadszedł ten czas
Mi z wczorajszego usg termin wyszedł na 6 stycznia a prenatalne mam dopiero 2 lipca. I u mnie wczoraj było 10+2. Ciekawe skąd te różnice między nami...2 styczeń jestem 11+6 tak przypadło u ginekologa na NFZ
Madziulek169
Też to czytalam powiem ci ze ja nie biorę ich ciągle tylko w krytycznych sytuacjach czyli codziennie na wieczór jedna i gdy mnie jzu przysciska tak w dzień albo mam wyjazd. To biorę druga bo też się boję ze wynik odstawienia będzie z nawiązkąTeż je mam i właśnie tak się źle czuję że zaczęłam je brać
Odstawiałaś je może ? Naczytałam się że jest słabo przy odstawieniu więc starałam się ich nie brać ale no dzisiaj nadszedł ten czas
reklama
Madziulek169
Bo ja podałam termin z ostatniej miesiączki ponieważ dziecko rośnie jedne szybciej drugie wolnej i te parametry w. Usg się nie zgadzają z terminem. Porodu potem. Trzeba się sugerować terminem osttaniej miesiączki wiem to z doświadczeniaMi z wczorajszego usg termin wyszedł na 6 stycznia a prenatalne mam dopiero 2 lipca. I u mnie wczoraj było 10+2. Ciekawe skąd te różnice między nami...