reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
Totalne zero 😂 jak marzyłam w pierwszej ciąży o córce, tak teraz zupełnie mi to wszystko jedno 😂 Tylko dla chłopca nie mam imienia 🤷🙈

reklama
Ja nie miałam żadnych przeczuć dopóki lekarz nie zasugerował że coś mu tam dynda między nogami na usg i już tylko w głowie że chłopak 😂 zobaczymy
U mnie na prenatalnych z synem lekarka tak patrzy i pyta, czy chcemy znać płeć ...no nawet ja widziałam, że ten wyrostek płciowy mocno sterczy 😂 na filmiku śmiesznie widać

Ja wam powiem dziewczyny że myślałam że już jest okej a te mdłości jakoś mi powracają chyba nawet bardziej niż wtedy i wcale nie mam apetytu- dzisiaj na śniadanie jem płatki z mlekiem i chyba zagryzę cheetosami bo na nic innego zupełnie nie mam ochoty 🤮

Chyba coś mnie zaczyna boleć głowa i zaczęło mnie tak mulić 🫠 miałam jechać do galerii po buty, ale chyba mnie to dziś przerośnie 🤣

Ja wam powiem dziewczyny że myślałam że już jest okej a te mdłości jakoś mi powracają chyba nawet bardziej niż wtedy i wcale nie mam apetytu- dzisiaj na śniadanie jem płatki z mlekiem i chyba zagryzę cheetosami bo na nic innego zupełnie nie mam ochoty 🤮
ja nie wiem już która napisała że piła zimny sprite i o ludzie tak mi on wchodzi a też nie mam na nic zbytnio ochoty no oprócz Nektarynek

cheetosy postawią Cię na nogi 😅

reklama
Do góry