reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny pomóżcie.... Lekarz wczoraj zadzwonił że moje wyniki są słabe i mam brać duphaston. Wzięłam jedną tabletkę. Później zadzwonił że zadzwonił nie do tej pani Nowak i pomylił się a moje wyniki są dobre. Co teraz mam zrobić brać go czy odstawić po jednej tabletce ? W piątek idę do innego lekarza ... 🥺
duphaston nie ziębi nie parzy wiec mozesz odstawic spokojnie :) co nie zmienia faktu, ze lekarz przegiął pałe i pewnie najadlas sie stresu :o

reklama
tez tupie nogami 🙏🫢 i im bliżej tym większy strach 🫣
U mnie będzie wg om 7+0 więc powinno być wszystko widać .
U mnie nie ma mdłości ,ale jestem zmęczona ,cycki bolą mnie bardziej niż wcześniej,nadal mi się ciągle odbija ,wzdęcia i takie uczucie pełności już mi ciasto w spodniach🫣
Ja pamiętam jak już w okolicach 10 tygodnia kupowałam spodnie ciążowe, bo nie było opcji. Wcześniej od 7/8 tygodnia chodziłam w rozpiętych, bo dopiąć spoko ale strasznie mnie drażniły w brzuch. Czułam jakby mój organizm krzyczał "puść ten brzuch wolno, bo się wkurzę" 😂

Dziewczyny pomóżcie.... Lekarz wczoraj zadzwonił że moje wyniki są słabe i mam brać duphaston. Wzięłam jedną tabletkę. Później zadzwonił że zadzwonił nie do tej pani Nowak i pomylił się a moje wyniki są dobre. Co teraz mam zrobić brać go czy odstawić po jednej tabletce ? W piątek idę do innego lekarza ... 🥺
Weź głęboki wdech 😘 skoro masz dobre wyniki to czy go będziesz brała do piątku i wtedy zapytasz, czy nie...to nic nie zmieni 😘 Dużo kobiet mimo dobrych wyników dostaje duphaston, bo np. lekarz lubi go podawać dla świętego spokoju. Mi lekarz chciał przepisać, żebym miała spokojną głowę 😂. Uszy do góry 😘 jesteś dzielna, pamiętaj !

tez tupie nogami 🙏🫢 i im bliżej tym większy strach 🫣
U mnie będzie wg om 7+0 więc powinno być wszystko widać .
U mnie nie ma mdłości ,ale jestem zmęczona ,cycki bolą mnie bardziej niż wcześniej,nadal mi się ciągle odbija ,wzdęcia i takie uczucie pełności już mi ciasto w spodniach🫣
To już taki fajny czas, bo właśnie wiadomo już dużo więcej 🙈.

Ja pamiętam jak już w okolicach 10 tygodnia kupowałam spodnie ciążowe, bo nie było opcji. Wcześniej od 7/8 tygodnia chodziłam w rozpiętych, bo dopiąć spoko ale strasznie mnie drażniły w brzuch. Czułam jakby mój organizm krzyczał "puść ten brzuch wolno, bo się wkurzę" 😂
miałam nadzieję że trochę pochodzę w swoich ale marnie to widzę 😂 już opukuje wszystko co z gumka 😂😂😂
Cycki też już wychodzą ze staników😁
A jeszcze tydzień przed testem kupiłam sobie kiecki w rozmiarze xs co za diabeł mnie podkusił😂🫣🤪

reklama
ja już nie wchodzę w żadne spodnie i zastananawiam się powoli nad ciążowymi , ale nie chce zapeszać jeszcze 🫣chodzę w sukienkach

Do góry