reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
To u nas na pokładzie 3 latek, więc trochę już z tyłu głowy stresik, że różnica będzie wieksza
U mnie miedzy 1 a drugim jest 5 lat - po drodze 3 biochemy.. mialo być gora 3 lata ale nic nie zrobisz:) przyjdzie napewno a kiedy? Sie okaze ! Powidzinka kochana ❤️
Ja bez nadziei na ten cykl a też sprawdzałam datę porodu 😅🤣🤣
Zawsze sprawdzam 🙈 wierze w numerki
Dziewczyny, a w jakim wieku macie dzieciaki?
Rocznikowo 10-5-4
Marzec - luty -listopad

Chwile mnie nie było ,a wyście tyle naskrobały 😂 z mojego doświadczenia to najlepiej zachodzi mi sie w ciaże od stycznia do czerwca 😂😂😂😂

Jutro chciałam testowac, będę 10 dpo. Odliczałam dni i nie mogłam się doczekać aleeee od rana mam poczucie, że nic nie zobaczę. I tak trochę słabszy nastrój, nie chce znowu widzieć bieli na teście. Chyba poczekam do daty miesiączki.

Jutro chciałam testowac, będę 10 dpo. Odliczałam dni i nie mogłam się doczekać aleeee od rana mam poczucie, że nic nie zobaczę. I tak trochę słabszy nastrój, nie chce znowu widzieć bieli na teście. Chyba poczekam do daty miesiączki.
Ja też jutro testuje. Objawów zero. Wiem że będzie biel ale muszę zrobić żeby luteinę odstawić

Moje dziecko też ma 3 lata. Ja jestem świeżo po owulacji, ale postanowiłam już sobie nie testować wcześniej niż w dzień miesiączki, chociaż często też sobie wmawiam różne objawy… myślałam też o monitoringu cyklu

Moje dziecko też ma 3 lata. Ja jestem świeżo po owulacji, ale postanowiłam już sobie nie testować wcześniej niż w dzień miesiączki, chociaż często też sobie wmawiam różne objawy… myślałam też o monitoringu cyklu
Ja zaczęłam robić testy owulacyjne, miałam w tym miesiącu wizytę u ginekologa i owulacja była potwierdzona. Zrobiłam też progesteron, który również ją potwierdził. Tak się cieszyłam i chyba za bardzo nakręciłam, że teraz musi się udać. Więc tak myślę, że w następnym cyklu nic już nie będę sprawdzać. Żeby się tak bardzo nie nakręcać.

Ja właśnie dziś nie wytrzymałam i zrobiłam - oczywiście biało😶‍🌫️

Przy synku nawet w dzień spodziewanej miesiączki nie wyszedł test - 3 dni po też nie. Poszłam na betę i tam baam! I kolejnego dnia wyszedł test. Dziwne, no ale syn jest 💕

reklama
Mnie wczoraj odcięła migrena na cały dzień 🙈 na szczęście już jest ok.. a co do presji ? to ja nie miałam w grudniu wcale w styczniu też liczyłam termin porodu i presja mi urosła, żeby nie było takiej dużej różnicy wieku wlansie (w lipcu ma), i u mnie właśnie owulka i się zastanawiam czy odupuscic czy nie przez tą choroba którą przeszłam, oczywiście nie wzięłam pół tabletki wczoraj przy migrenie jedynie apap bo bezpieczny 🤣

Do góry