Migotka2024
Fanka BB :)
Ja wyglądam jakbym była w 6 miesiącu ciąży tak mi bęben wybiło , na urodzinach w niedzielę spoglądali na brzuch ale nie było komentarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też miałam dziś tylko bijące serce widoczne na ekranie, ale bez Dopplera, gin powiedziała, że lepiej poczekać do 12 tygodnia i jest niewskazane na tak wczesnym etapie.U mnie też, czytałam że nie ma na to badań i nikt z oczywistych powodów takich badań nie zrobi ale że nie powinno używać się Dopplera u takich maleństw
Zupełnie jak moja ale mamy dobre relacje to dowiedzą się po moich rodzicach czyli pewnie w przyszłym tygodniu bo jadę z rodzicami i siostrą do SPA miało być jacuzzi i sauny i masaże i zostało "i"ja najpozniej tesciowej. Bo jak ona sie dowie to juz cale miasto
Który tydzień/dzień ?też miałam dziś tylko bijące serce widoczne na ekranie, ale bez Dopplera, gin powiedziała, że lepiej poczekać do 12 tygodnia i jest niewskazane na tak wczesnym etapie.
Moje bliskie koleżanki już wiedzą bo tak wyszło że umówiliśmy się już dawno na drineczki a ja w ciąży więc tylko czekałam do USG i im powiedziałam że ja bezalkoholowe a rodzicom po następnym USG a znajomym jak wyjdzie tak wyjdzieKiedy planujecie powiedzieć rodzinie ?
Już widzę Ja powinnam być na wizycie 6+0Ja też już po wizycie, wszystko jest dobrze, serduszko puka wg USG jest 6+1, termin wg miesiączki to 08.01 a wg USG 12.01 kolejna wizyta za miesiąc a na początku lipca USG genetyczne
Ja byłam 6+1 i serduszko było ale też zależy kiedy miałaś owulacjęKtóry tydzień/dzień ?
Ja już tupie nogami przed czwartkiem boje się jak cholera ... Bo niby powinno być serce ale może się pojawić dosłownie chwilę później ...a ja zdążę dostać zawału
wg miesiączki 6+4 a wg USG 6+1Który tydzień/dzień ?
Ja już tupie nogami przed czwartkiem boje się jak cholera ... Bo niby powinno być serce ale może się pojawić dosłownie chwilę później ...a ja zdążę dostać zawału
Już widzę Ja powinnam być na wizycie 6+0
też już tupałam nogami ale beta mnie uspokoiła bo ładnie przyrastała więc czułam że będzie okKtóry tydzień/dzień ?