reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Herbata z miodem i cytrynka 🍋
A powiedz mi jeszcze o co chodzi z tą konwersacją prywatną? Jest jeszcze szansa się na nią wbić? 🫣 koleżanka bardzo polecała mi to forum, no i widzę że atmosfera jest tutaj bardzo miła. Jestem na grupie facebookowej i na mesengerze jest nas ponad 800 i atmosfera jest często doscyc napięta i trochę czuje się tamta grupa przytłoczona…

Pytanie do mam z krakowa, gdzie planujecie rodzic? Orientujecie sie w których szpitalach jest możliwość wykupienia pokoju rodzinnego i jaki to jest koszt?
Ja planuje na Ujastku, tam też miałam pierwszy poród . Jeśli chodzi o apartamenty, to można zadzwonić i zapytać o cenę, bo chyba na stronie nie ma info o cenie a tylko zdjęcia . Ogólnie, są dni otwarte na ujastku i wtedy masz oprowadzanie po apartamentach i wszystko jest tłumaczone :D ja byłam na takich dniach otwartych i wpuszczają Cię do środka , żebyś mogła zobaczyć co i jak 😊

A powiedz mi jeszcze o co chodzi z tą konwersacją prywatną? Jest jeszcze szansa się na nią wbić? 🫣 koleżanka bardzo polecała mi to forum, no i widzę że atmosfera jest tutaj bardzo miła. Jestem na grupie facebookowej i na mesengerze jest nas ponad 800 i atmosfera jest często doscyc napięta i trochę czuje się tamta grupa przytłoczona…
Ja też bym była chętna do grupy prywatnej . A prywatna grupa polega na tym, że po prostu nikt z zewnątrz nie może wejść do tej grupy - co daje więcej komfortu. Możesz wstawiać zdjęcia i pisać informacje , bez zastanawiania się kto to czyta . Bo czytają tylko te osoby , które są w wątku prywatnym ☺️

reklama
Witam wszystkich. :) Jestem w pierwszej ciąży, 14 tydzień. Termin na 26 lipca. Na razie uważam, że przechodzę ciążę łagodnie, nie licząc wszechobecnego zmęczenia...
Łapie mnie niestety przeziębienie i ostatnio wyszło mi podwyższone IgM na różyczkę, więc zaczęłam się bardzo stresować. :(

Do góry