reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja byłam 6+1 i serduszko było ale też zależy kiedy miałaś owulację :D
25.04 🙂 testy owu, typowy 14dc i plamienie owulacyjne. Zobaczymy 🤷 podobno do 6+1 powinno się pokazać ale to potrafią być godziny różnicy lub jakości sprzętu 🙂 grunt, żeby się rozwijało 🙂 Narazie narastający poziom mdłości napawa mnie optymizmem 🙈

reklama
Mąż zrobił pyszne sushi z pieczonym łososiem ... Zjadłam...zwymiotowałam 🤦 i się rozpłakałam 😂 z załamania, że czeka mnie takich kilka kolejnych tygodni i jednocześnie szczęścia, bo w szczęśliwej ciąży taki właśnie był bieg wydarzeń 🙈

25.04 🙂 testy owu, typowy 14dc i plamienie owulacyjne. Zobaczymy 🤷 podobno do 6+1 powinno się pokazać ale to potrafią być godziny różnicy lub jakości sprzętu 🙂 grunt, żeby się rozwijało 🙂 Narazie narastający poziom mdłości napawa mnie optymizmem 🙈
Ja też miałam w 14dc i serduszko było więc i Tobie tego życzę ❤️

Który tydzień/dzień ? 🙈
Ja już tupie nogami przed czwartkiem 😔 boje się jak cholera ... Bo niby powinno być serce ale może się pojawić dosłownie chwilę później ...a ja zdążę dostać zawału 🙈
tez tupie nogami 🙏🫢 i im bliżej tym większy strach 🫣
U mnie będzie wg om 7+0 więc powinno być wszystko widać .
U mnie nie ma mdłości ,ale jestem zmęczona ,cycki bolą mnie bardziej niż wcześniej,nadal mi się ciągle odbija ,wzdęcia i takie uczucie pełności już mi ciasto w spodniach🫣

Dziewczyny pomóżcie.... Lekarz wczoraj zadzwonił że moje wyniki są słabe i mam brać duphaston. Wzięłam jedną tabletkę. Później zadzwonił że zadzwonił nie do tej pani Nowak i pomylił się a moje wyniki są dobre. Co teraz mam zrobić brać go czy odstawić po jednej tabletce ? W piątek idę do innego lekarza ... 🥺

reklama
Do góry